Лайм

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська красномовно підтвердили своє одруження: фото

Пара перестала приховувати, що оформила стосунки

Після натяків на офіційний шлюб Володимир Остапчук і Катерина Полтавська підтвердили, що одружилися. Пара, яка довго інтригувала підписників загадковими знімками і коментарями, зробила фото своїх обручок.

Цю фотографію у себе в "сторіз" виклала обраниця шоумена. На знімку зображені руки Володимира і Катерини, на підмізинних пальцях яких красуються ювелірні прикраси із жовтого золота. 39-річний телеведучий обрав для себе класичну модель обручки, а його 23-річна дружина зупинила вибір на виробі з діамантами, який носить разом із заручною каблучкою.

Читайте також: Ексдружина Остапчука посміялася над планами шоумена жити в їхньому будинку з новою коханою.

Фото: instagram.com/poka.tya

Підписувати фото Полтавська не стала, як й ділитися подробицями реєстрації шлюбу. Пізніше Катерина виклала ще кілька "сторіз" та повідомила, що вона - Остапчук.

"Чуток було багато, як і різних варіантів: коли, де і як. Але думаю, що можна підтвердити. Я – Остапчук Катерина. Це було спонтанно, ніхто не знав, навіть батьки. Знайомі та друзі дізналися сьогодні. Весілля покажу, коли буде ", - написала вона.

Фото: instagram.com/poka.tya

Пара могла оформити свої стосунки 22 лютого минулого року. Цю дату Остапчук називав, описуючи свій найкращий день 2023 року.

"Це був морозний день. Це була хороша погода. Я точно пам'ятаю, це 22.02.2023 року. Це особисте, але це був найкращий день 2023 року. Це пов'язано з моєю коханою. Щось трапилося приємне… Але я не буду говорити" , – натякав Остапчук на офіційний шлюб із Полтавською.

Також Володимир і Катерина публікували в своїх Instagram загадкове фото на тлі документ-сервісу "Готово", де можна швидко зареєструвати шлюб, з підписом: "Нарешті" і датою - 22.02.2023.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Стосунки з Полтавською у Остапчука зав'язалися під час повномасштабної війни, коли він оформив розлучення із другою дружиною Христиною Горняк. Катерина раніше розповідала, що вони з Володимиром познайомились в Instagram і вже на другій зустрічі з'їхалися.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Нещодавно Катерина Полтавська розповіла, де і коли хотіла б відсвяткувати весілля з Остапчуком.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото