Лайм

Ексдружина Остапчука посміялася над планами шоумена жити в їхньому будинку з новою коханою

Христина відповіла на запитання про спільний будинок

Володимир Остапчук та його молода обраниця Катерина Полтавська продовжують облаштовувати будинок, який шоумен почав будувати в шлюбі з Христиною Горняк. За документами він все ще належить експодружжю, і нотаріус претендує на свою половину майна.

Телеведучий та його нова кохана планують разом жити у котеджі під Києвом, планування якого повністю змінили. Пара обрала інші меблі, освітлення, а також змінила дизайн кімнат. Раніше Полтавська показувала інтер'єр вітальні та дитячої кімнати, а Володимир хвалив її за "чудовий" смак.

Читайте також: Не в Києві: Полтавська відповіла, де хотіла б зіграти весілля з Остапчуком.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська змінили концепцію будинку Фото: instagram.com/vova_ostapchuk / instagram.com/poka.tya

Підписники Горняк, які підтримують її у конфлікті з колишнім чоловіком, знову поцікавилися у неї, чи вирішилося питання зі спільним майном. "Що там з тим будинком? Вже скоро з дітьми переселяться", - запитала підписниця.

Христина у відповідь опублікувала фото свого дизайну вітальні та посміялася: "Цікаво, комод там такий буде?". А потім додала, що вона "чекає як ремонт зроблять, щоб потім при розподілі дорожче оцінили".

Такою Христина бачила одну з кімнат Фото: instagram.com/kristygor

Інша підписниця зауважила, що Остапчук і Полтавська нібито записали ФОП на спільний будинок з Горняк. Відомо, що кілька місяців тому 23-річна Катерина стала власницею студії лазерної епіляції та масажу у Києві.

"Ну я не відслідковую, але скажу вам, це не найбільший треш, який відбувався з моїми особистими речами і т.д. На голову не налазить, як деяким дівчатам таке ок", - сказала блогерка.

І нагадала, що не виносить сварки з колишнім чоловіком на публіку, але зізналася, що за будинок їй прикро.

"Та нехай не думають, що їм там буде добре вдвох. Будемо або втрьох, або ще мої друзі ромале із Закарпаття будуть, - посміялася Христина. - Просто в мене ще купа часу позовної давності".

Читайте також: У Вови гарний смак: молода обраниця Остапчука прокоментувала зовнішність його колишніх дружин.

Фото: instagram.com/kristygor

Володимир Остапчук і Христина Горник розпочали будівництво "домівки мрії" у вересні 2021 року. Заїхати у двоповерховий особняк у котеджному містечку "Золоче Прованс" (с. Вишеньки Бориспільського району) вони планували у 2022 році, але їхнім планам не судилося збутися. Телеведучий і нотаріус розлучилися, а ремонт житла "поставили на паузу".

Невдовзі після розлучення у шоумена почалися стосунки з Полтавською, і вони вирішили відновити будівництво. Колишня дружина Остапчука хоче домогтися поділу майна 50 на 50, про що неодноразово розповідала в соцмережах та інтерв'ю.

Христина Горняк і Володимир Остапчук біля недобудованого будинку Фото: instagram.com/kristygor

За словами Христини, вони з Володимиром мали окремий бюджет. Поки Остапчук вкладав кошти у будівництво, вона оплачувала продукти та "годувала сім'ю". Горняк зазначила, що за законом будинок вважається спільним майном, тому що вони будували його в шлюбі.

"Інша сторона вважає, що мені нічого не потрібно віддати з того будинку. Робить там ремонт, наскільки я знаю. Ми домовлялися, що мій колишній буде за все платити, але ми не дожили до цього. Я маю таку думку, що в сім'ї більше бере фінансову участь чоловік - поїздки, машина. Але ми вирішили, щоб швидше добудувати будинок, розділимо бюджет. Думаю, якщо запитати мого колишнього чоловіка, він скаже інакше. Але я хочу нагадати, що пам'ятаю, що в мене є половина будинку", - говорила Горняк.

Володимир Остапчук із новою коханою Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Раніше колишня дружина Остапчука відповіла, чому не змінює прізвище після розлучення.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу