Лайм

Святкувати будемо пізніше: Віталій Козловський таємно одружився і розповів про кохану

Зірка не афішував, що перебуває у стосунках

Співак і військовослужбовець Віталій Козловський вперше одружився. Несподівану новину він повідомив в ефірі "Сніданку з 1+1", показавши обручку на безіменному пальці.

Ім'я своєї обраниці виконавець поки не поспішає розкривати, проте у Instagram він також оприлюднив фото, на якому показав руку дружини. Розсекретити такі зміни у особистому житті чоловік наважився з нагоди свого 39-річчя.

Читайте також: Не в Києві: Полтавська відповіла, де хотіла б зіграти весілля з Остапчуком.

Фото: YouTube

"Сьогодні мені 39. Минув рік, який перевернув моє життя… Коли опиняєшся за крок від смерті, цінності змінюються полярно – хочеться спішити жити, спішити любити, насолоджуючись кожною миттю, проведеною з найріднішими і найважливіше не відкладати на потім. Скажу всесвіту лише одне: "Дякую", - написав він.

Козловський каже, що поки не буде говорити іншу інформацію на цю тему, оскільки, за його словами, "якщо почнеш говорити, то доведеться розповідати ще більше". Артист зауважив, що "на все свій час":

"Просто, коли ти вже говориш надто багато, то доведеться говорити ще більше. На все свій час, і, я думаю, що це достатньо інформації, щоб зрозуміти, чим і як я живу. Вона в мене дуже свідома і від душі. Все, що від душі – воно щиро і надовго".

Читайте на тему: З двома дітьми на руках: Даша Кацуріна розповіла, як змінилася після свого гучного розлучення.

Також Віталій висловився і про святкування весілля. Влаштувати захід закохані вирішили пізніше, і співак назвав причину.

"Я дуже багато в житті мав досвіду стосунків. Вони по-різному переживалися. Не треба нічого очікувати і шукати. Мені все зрозуміло. Святкувати будемо пізніше, - пояснив він. - Поки ще не час для гучних свят. Весілля потрібно гуляти правильно. Потрібно запросити всіх родичів і близьких, і далеких. Це буде".

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Нагадаємо, про особисте життя 39-річного Віталія Козловського відомо не так багато. В березні 2016 року він почав зустрічатися з колишньою учасницею шоу "Холостяк-5", журналісткою Раміною Есхакзай. Закохані навіть планували одружитися, але пізніше повідомили про розрив. Лише нещодавно вони підтвердили, що стосунки між ними були несправжніми.

"Це дуже довга історія. Це було потрібно більше Раміні. Ми обидва грали. Але я тобі скажу так, немає диму без вогню. Зараз такий час, що будь-яка брехня, вона, по-перше, не цікава, а по-друге, не має сенсу. Це те, що було. Це те, що залишилося за межами того часу, який вже ніколи не повернути", - коментував цю тему Віталій.

Віталій Козловський і Раміна ЕсхакзайФото: instagram

  • Раміна, як відомо, у квітні минулого року оголосила про розставання з адвокатом Євгеном Проніним, з яким була у стосунках 5 років і навіть збиралася вийти за нього заміж. Потім Есхакзай розповіла, що її не влаштовувало в стосунках з колишнім нареченим.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації