Лайм

Відомий в Україні: подруга Аліни Гросу розповіла про нового чоловіка співачки і показала фото з весілля

Співачка інформацію про ймовірне заміжжя не коментує

Після розставання з російським актором Романом Полянським Аліна Гросу зав'язала нові стосунки. Особистість обранця українська співачка не розкриває, а також не ділиться подробицями їхнього роману.

Декілька тижнів тому виконавиця показала тизер до нової пісні "Не туман", де є весільний кадр. Він став приводом для розмов у мережі, що Аліна Гросу вийшла заміж вдруге. Співачка цю інформацію не коментує, а її подруга підтвердила припущення шанувальників. У коментарі BespaLOVmedia дівчина показала нібито фотографії з весілля Гросу та пояснила, чому співачка не розкриває особистість нового обранця.

Читайте також: Наталія Могилевська натякнула, що вже вийшла заміж за свого коханого чоловіка.

Фото: bespalovmedia.com.ua

"Справа в тому, що він [чоловік Аліни] досить відомий і медійний в Україні. Вона не хоче цим шлюбом робити його більш відомим, адже у парі у стосунках постійно є "конкуренція". Він досить власний чоловік, вона теж із характером. Подружжя сперечаються про те, хто буде головою сім'ї. Тож зараз Гросу не квапиться виводити його з тіні", - сказала інсайдерка блогеру Богдану Беспалову.

Раніше Аліна Гросу зізнавалася, що закохана та розповідала, що її новий коханий є автором кліпу "Сумую". У кадрі співачка з'являється разом зі своїм обранцем, але його обличчя не показує.

Фото: bespalovmedia.com.ua

"Ми зробили так, щоб у людини, яка дивиться, було відчуття, що вона поряд зі мною. Коханий спеціально для цього знімав телефоном з висоти очей. Для цього кріпили телефон йому на голову. До речі, треба уважно дивитися відеороботу, бо попри те, що мене знімав хлопець, можливо, у якомусь віддзеркаленні ви побачите його. Наші стосунки я відкривати не хочу, але зараз я закохана і бажаю поділитися своїми почуттями із шанувальниками", - зізналася виконавиця.

Фото: bespalovmedia.com.ua

Нагадаємо, із Романом Полянським Аліна Гросу була разом до лютого 2022 року. Після початку повномасштабної війни дівчина заявила, що залишається в Україні разом із рідними, а про актора нічого не говорила. Пізніше зірка перестала публікувати спільний контент, і невдовзі дала зрозуміти, що розійшлася з росіянином, який продовжив ходити на заходи в Москві.

До стосунків з Полянським Гросу була заміжня за російським бізнесменом Олександром Комковим. Шлюб на той час 25-річної співачки протримався недовго: вже через 6 місяців подружжя почали жити окремо, а через рік офіційно розлучилися. Пізніше співачка розповіла, що чоловік покинув її заради старшої жінки.

Аліна Гросу з першим чоловіком Фото: instagram.com/alina_grosu

Раніше зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька повідомила, що виходить заміж: що відомо про її обранця.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України