Лайм

Не змогла на два фронти: Христина Соловій вперше розповіла про стосунки і розрив із Жаданом

Артистка виступила ініціатором розставання

Співачка Христина Соловій вперше підтвердила роман із Сергієм Жаданом. Нагадаємо, про можливі стосунки між ними у мережі почали говорити ще у травні минулого року, коли письменник повідомив про розлучення з дружиною Іриною Куніциною.

Відверто розповісти про роман із чоловіком артистка наважилася в інтерв'ю Маші Єфросиніній. Так, вона поділилася, що Жадан почав проявляти до неї кроки симпатії ще у той час, коли перебував у законному шлюбі. На той момент виконавиця теж була у стосунках, проте відкидати залицяння Сергія все ж не стала.

Читайте також: Відомий в Україні: подруга Аліни Гросу розповіла про нового чоловіка співачки і показала фото з весілля.

Христина СоловійФото: instagram.com/soloviyka

Однак, як говорить Христина, чоловік мав до неї сильніші почуття, аніж вона до нього. Вже незабаром їхні стосунки закінчилися, і Соловій озвучила чесну причину: вона закохалася в іншого.

"Це було 23 лютого 2022 року. Ввечері він почав писати мені, що хотіб би зі мною випити. І у нас почалося романтичне спілкування, яке тривало декілька місяців. В офлайн стосунки перейшли тоді, коли про це ніхто не говорив публічно. Кліп "Юність". На той момент наші стосунки були у розпалі. Я просила це подавати як творчий тандем. Я на той момент була ще в стосунках, а Сергій був у шлюбі. Це був космічний союз, - розповіла зірка. - Мої почуття виявилися не такими сильними, як його. Він дуже цього хотів. А я трішки впала в ілюзію, що я не можу йому цього не дати".

Христина не приховує, що ця романтична історія була непростою, і через це вона досі приймає антидепресанти. Знаменитість додала, що саме вона виступила ініціатором розриву:

"Я була ініціатором, бо я закохалася, і я не змогла на два фронти. Він про це дізнався, і це було дуже нечесно. Я просто хотіла вибрати правильний момент, щоб йому про це сказати".

Читайте на тему: Леся Нікітюк зробила зізнання щодо особистого життя: зірка перебуває у стосунках.

Сергій ЖаданФото: instagram.com/serhiy_zhadan

Нагадаємо, вперше про можливий роман Христини та Сергія заговорили у травні 2023 року, коли в мережі їхнє опублікували фото зі спільної прогулянки. Тоді ні Жадан, ні Соловій не поспішали коментувати цю тему і продовжували мовчати, дозволяючи тим самим користувачам мережі робити власні припущення та навіть жартувати на цю тему. Раніше юзери встигли назвати стосунки письменника із Соловій "найкращим його романом".

З колишньою дружиною Іриною Куніциною Жадан був у шлюбі 15 років. У них є спільна дочка Марія, якій 10 років. Також від першого шлюбу чоловік має сина Івана. Першою дружиною чоловіка була режисерка театру Світлана Олешко.

Тим часом Христина Соловій вкрай рідко висловлюється на тему особистого життя. "Дивіться, я не говорила про особисте життя з 2015 року і не думаю, що сталося щось таке, що я могла б змінити свою позицію зараз. Життя дуже мінливе, і я не хотіла б пояснювати, чому в мене з кимось не склалося. Поки що я заміж не виходжу", - коментувала вона свою позицію з цього приводу.

  • Я йому це пробачила: раніше Соловій розповідала, як її вдарив колишній хлопець.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко