Лайм

Віктор Розовий повідомив про одруження: як виглядає кохана коміка і воїна ЗСУ

Закохана пара зареєструвала стосунки 8 березня

Український комік та військовослужбовець ЗСУ Віктор Розовий поділився приємною новиною - він одружився. Боєць 3-ї окремої штурмової бригади оформив шлюб зі своєю коханою і показав фото, зроблене одразу після розпису.

На знімку, опублікованому в Instagram воїна, щаслива пара позує на камеру і демонструє свої обручки. Для важливого дня Віктор обрав чорну вишиванку з білим орнаментом, а його обраниця одягла стриману сукню-жакет фасону оверсайз. "Всьо", - лаконічно підписав він фото.

Читайте також: Володимир Остапчук і Катерина Полтавська красномовно підтвердили своє одруження: фото.

Фото: instagram.com/viktor_rozovyi

До повномасштабного вторгнення уродженець Львова Віктор Розовий був учасником гумористичної команди "Загорецька Людмила Степанівна", яка двічі перемагала у "Лізі сміху".

Брав участь у шоу "Ігри приколів", зйомках фільму "Скажене весілля", серіалах "Зірконавти" та "Країна У". Також Розовий був ведучим "Ліги сміху" та провів 6 концертів разом із Євгеном Кошовим.

Із початком великої війни в Україні Віктор поставив свою професію на паузу. Наприкінці лютого 2022 року він подався до Києва і став добровольцем полку СОО "Азов", який нині має назву 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ.

Про особисте життя Розового майже нічого не відомо. Цей шлюб для гумориста став першим, імені дружини, як й інших подробиць, Віктор розкривати не поспішає.

Фото: instagram.com/viktor_rozovyi

Раніше стало відомо про таємне одруження Віталія Козловського - українського співака та рядового солдата в оркестрі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо