Лайм

Українська блогерка розповіла про нареченого, який влаштував їй заручини за мільйон гривень

Закохані разом вже близько п'яти років

Українська блогерка Candy Superstar, яка у січні оголосила про заручини, розповіла детальніше про стосунки зі своїм обранцем. Зокрема, вона поділилася історією їхнього знайомства.

Так, в інформації, наданій theLime, зазначається, що спершу дівчина не надто серйозно ставилася до уваги з боку майбутнього чоловіка. За її словами, Єгору довелося пофарбувати волосся у рожевий колір, як і в неї, аби вона нарешті ним зацікавилася, відповіла на повідомлення, а згодом і погодилась на зустріч.

Читайте також: Відомий в Україні: подруга Аліни Гросу розповіла про нового чоловіка співачки і показала фото з весілля.

Кенді і її нареченийФото: пресслужба

"Єгор довгий час писав мені в соцмережах з бажанням познайомитись, але я його ігнорила. Він написав мені щось типу: "А якщо я теж в рожевий колір пофарбуюся, хоч тоді ти зі мною зустрінешся?". В цей момент мені стало цікаво, я йому відписала просто по приколу. На наступний день він це зробив! Уявіть собі, він перефарбував своє волосся в рожевий колір! Я була в шоці! – коментує тему знайомства зірка соцмереж. – Мені нічого не залишалось, як піти з ним на побачення, хоч спочатку я не сприймала це серйозно. Далі пройшла ніби якась іскра, можливо, це було кохання з першого погляду, і пішло поїхало".

Кенді додає, що на той момент її обранець був 19-річним студентом, який прагнув розвиватися та реалізовувати власні амбіції. Наразі обоє працюють онлайн: дівчина займається своїм блогом, а її коханий працює в IT-сфері. Пара намагається підтримувати один одного у цих напрямках:

"Я побачила в ньому амбіції та бажання разом розвиватися і досягти чогось. Власне так і сталося, я розвивалась у нашій блогерській справі, він у сфері ІТ, і зараз наші успіхи ви самі бачите. Це саме та історія, коли кажуть: "Щоб вийти заміж за генерала, потрібно зустрітися з лейтенантом". З Єгором ми разом 24/7, бо обоє працюємо онлайн. Ми працюємо вдома, я займаюся своїм блогом цілодобово, а Єгор працює в IT-сфері, тому розходимося по різних кімнатах і кожен займається своєю справою".

Читайте на тему: Нікіта Добринін підтвердив, що знайшов нове кохання після розлучення: хто його обраниця.

закохані разом вже 5 роківФото: пресслужба

Також Superstar поділилася, що одне з їхніх улюблених спільних занять, - дивитися фільми. Для цього закохані облаштували вдома свій кінотеатр за допомогою проектора. Окрім того, дівчина сказала, що у них на двох є величезна мрія, яка, як вона сподівається, в найближчому майбутньому зможе втілитися в реальність.

"Наші затишні вечори разом часто проходять для перегляду цікавих фільмів з попкорном та смаколиками. До війни була така мрія об'їхати весь світ, але тоді ще, на жаль, не було фінансових можливостей, і ми тільки мріяли про це, - ділиться інфлюенсерка. - А зараз, коли з'являються фінансові можливості нарешті, на жаль, війна і ми не можемо реалізувати цю мрію. Я вірю, що скоро буде перемога, і це стане можливим".

момент освідчення Фото: пресслужба

Нагадаємо, на освідчення своїй коханій Єгор витратив близько мільйона гривень. Локацію він прикрасив тисячами червоних троянд та гелевими кульками у формі сердець В подарунок обранець зірки підготував їй обручку від бренду Cartier, вартість якого на офіційному сайті становить від 21 до 40 тисяч доларів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото