Лайм

Наталія Могилевська натякнула, що вже вийшла заміж за свого коханого чоловіка

Співачка торкнулася теми весілля

Наталія Могилевська неохоче афішує особисте життя, а під час війни всі історії кохання вважає "не на часі". Відомо лише, що співачка щаслива у стосунках з чоловіком на ім'я Валентин, якого зустріла у період повномасштабного вторгнення. Нещодавно артистка розсекретила, що вони з коханим вдочерили двох сиріток, а тепер натякнула на офіційний шлюб.

Коментуючи на Люкс ФМ тему весіль під час війни, Наталія сказала, що не підтримує гучні святкування та дорогі банкети. І додала, що для них із коханим зараз у пріоритеті - їхні стосунки, а також допомога нужденним українцям і захисникам.

Читайте також: Наталія Могилевська відповіла на закиди, що удочерила дітей "заради піару".

Наталія Могилевська Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Я вважаю, що війна – не дуже актуальний час для весілля, свята і решти. Тому ми зосередилися на стосунках, допомозі українцям, військовим. І всі зайві гроші ми точно будемо витрачати не на весілля, а на те, щоб реально допомогти українцям впоратися з жахливою ситуацією", - сказала співачка.

На запитання, чи не хотіла б вона скромно розписатися з коханим, Могилевська відповіла інтригуюче: "А можливо, ми вже це зробили?".

Нагадаємо, Наталія Могилевська була заміжня двічі. Першим чоловіком співачки був бізнесмен Дмитро Чалий, з яким вона прожила у шлюбі лише рік (з 2004 до 2005). Через рік після розлучення артистка вийшла заміж за бізнесмена Єгора Долініна – з ним знаменитість прожила до 2011 року.

Читайте також: Колишній обранець Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей.

Про нового обранця співачки мало що відомо. Пара познайомилася в перші місяці російського вторгнення і через короткий час почала жити разом. Співачка розповідала, що коханий завжди з нею поряд, навіть під час поїздок у найгарячіші точки.

"Я зустріла людину, яку я дуже люблю, і ми живемо разом, і вона має зброю. Ми бували в таких місцях, що зі мною боялися їздити музиканти, боявся взагалі хтось їхати. Ми проїхали всю країну, – розповідала Могилевська. - Він їздить зі мною містами, захищає мене, адже ми буваємо навіть там, де "зникли" військові частини - вони знаходяться під землею, а для ворога їх просто не існує. Мені з ним, як у пісні – і смерть не страшна".

Могилевська та її обранець Валентин Фото: 1+1

Нещодавно 48-річна Наталія розповіла, що вони з Валентином вдочерили двох дівчаток. Доньки в сім'ї артистки та її обранця з'явилися на початку повномасштабної війни, але розповіла вона про це лише майже через два роки.

Пояснюючи своє тривале мовчання, співачка зізналася, що діти були травмовані та сильно налякані. Могилевська хотіла, аби дівчатка адаптувалися до нового життя та відчули себе захищеними. Доньок артистки звуть Софія та Мішель. Молодшій з них 3,5 роки, а старшій – 12. Вони рідні сестри, і називають співачку мамою.

Діти Наталії Могилевської Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Раніше Костянтин Войтенко розповів, як наважився на другий шлюб після гучного розлучення.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків