Лайм

Рядовий солдат в оркестрі: Віталій Козловський розповів про свою службу в ЗСУ

Віталій Козловський, який у свій день народження 6 березня повідомив про таємне весілля, вперше розповів про своє переведення із Нацгвардії. Нагадаємо, що у жовтні 2023 року, через три місяці після складання присяги, мобілізований співак повідомив, що більше не є нацгвардійцем.

Переведення Козловського з Нацгвардії до лав ЗСУ стало темою спекуляцій, а Ігор Кондратюк навіть заявив, що артист, певно, більше не служить. Він дійшов такого висновку, оскільки йому на покриття боргу не приходять нарахування із зарплати колишнього підопічного. В інтерв'ю "ЖВЛ" Козловський вперше розкрив, куди саме його перевели.

Читайте також: Миші у бліндажі були контужені: Козловський згадав, як воював у Донецькій області.

Фото: https://www.instagram.com/vkozlovsky_music/

"Я спочатку був у Національній гвардії, потім мене перевели до ЗСУ. Поки я перебуваю в національному президентському оркестрі Міністерства оборони України. І дуже хотілося б зараз сказати, що я там зараз співаю, що я соліст чи музикант. Ні, я рядовий солдат, я виходжу в наряди і займаюся своєю військовою справою далі", - зізнався співак.

Віталій Козловський не уточнив, що саме сьогодні входить до його службових обов’язків, але різко прокоментував заяви Ігоря Кондратюка про те, що він більше не військовослужбовець.

"Цей козел усе зробив для того, щоб самому не воювати, бо ховався до того, як йому виповнилося 60 років. І все зробив для того, щоб його діти не служили, розумієте? Тепер воно сидить і бовтає різну х**ню. А якби в нього хтось із рідних воював би, то він би, напевно, був би більш емпатичною людиною. Я Кондратюка зневажаю", - заявив співак.

Раніше Ігор Кондратюк відповів, чому не підписав мирову угоду з Козловським.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації