Лайм

Трансгендерна Діва Монро пояснила свої слова про те, що ходила в ТЦК "як на розстріл"

Українська блогерка розповіла про свій досвід

У недавньому інтерв'ю травесті-діва Монро, яка за паспортом є чоловіком, заявила, що ходила в ТЦК "як на розстріл". Наразі 46-річна зірка пояснила свої слова, а також розповіла про службу трансгендерних людей в армії.

"Дуже епічно прозвучало. Літературно, емоційно. Тому що ця історія ні однієї хвилини, ні однієї години. Це був процес, процес мого життя. Перший раз я прийшла в ТЦК - мені було 17 років. У мене травми дитинства, підліткового періоду. Я не тільки в ТЦК йду як на розстріл, зрозумійте мене. Довгий час я зазнавала булінгу, критики, м'яко кажучи", - сказала блогерка у новому випуску шоу Люкс ФМ "Тур Зірками".

Читайте також: П'ята спроба потрапити до ЗСУ: фронтмен відомого рок-гурту доєднався до лав "Азову".

Фото: instagram.com/monritta

Проте, за словами Діви Монро, незважаючи на свої страхи, вона не стикалася з образами через свою трансгендерність. Ба більше, ставлення оточуючих в територіальному центрі комплектування її приємно здивувало.

"В результаті, як з'ясувалося, навпаки, всі люди були до мене дуже доброзичливими. Всі намагалися мені допомогти", - поділилася травесті-діва.

Монро додала, що не виключає того, що вона наважиться піти на фронт, але її непокоїть, що українська армія не адаптована до трансгендерних людей, хоча й каже, що серед військових такі люди є.

"На жаль, наша армія не адаптована для біологічних жінок, а що робити з трансгендерними людьми? Хоча є трансгендерні люди в армії, вони не такі публічні, але вони є", - сказала блогерка і телеведуча.

Фото: instagram.com/monritta

Раніше Монро розповідала, що ходила в ТЦК та пройшла кілька ВЛК. За словами знаменитості, зараз вона навчається на психолога, і їй був необхідний документ щодо перебування на військовому обліку.

"Я зараз вдаю з себе хоробру, але я йшла як на розстріл. Мені потрібні були документи, тому що я поступала вчитися. У мене не було документів, тільки старі, коли мені було ще років 16-18. Я вирішила закрити це питання. Я пішла в ТЦК. Погуглила, як це все відбувається, консультувалася з адвокатами, юристами. Я розуміла, що це буде або відстрочка, або виключать із військового обліку. Я була готова до всього", - розповідала травесті-діва.

Монро говорила, що якщо вона отримає повістку, то відреагує "адекватно". І якби їй довелося б нести службу, вона б "пристосувалася б". "Проблема не в мені, не в нас, а в ставленні інших до нас", - наголосила трансгендерна Діва.

Фото: instagram.com/monritta

Раніше український телеведучий Анатолій Анатоліч розповів про чергову невдалу спробу стати на облік у ТЦК.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа