Лайм

Зупинили на вокзалі: Григорій Решетнік розповів, як пройшов перевірку ТЦК в Одесі

Знаменитість озвучив причину, чому опублікував пост на цю тему

В Одесі Григорія Решетніка, який нещодавно висловився про можливе поповнення у родині, зупинили ТЦК та перевірили його документи. Детальніше про це шоумен розповів у своєму блозі в Instagram.

Зокрема, у публікації зірка зазначив, що представники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки підійшли до нього на вокзалі та попросили пред'явити документи. Він написав, що чоловіки його впізнали, проте це ніяк не вплинуло на процес перевірки.

Читайте також: Блогерка Пренткович та її чоловік виправдалися після скандалу з "волонтерським" виїздом на Мальдіви.

Григорій РешетнікФото: instagram.com/grisha_reshetnik

"Людина, яка мене зустрічала на вокзалі, здивовано запитала: "Григорію, а Вас теж зупиняють і перевіряють? - Звичайно". Переконавшись, що всі документи в нормі - хлопці побажали гарного робочого дня. Я дорослий хлопець і розумію, що ситуації бувають різними… Я розповів свою історію, - пише Решетнік. - Проте, вважаю, що ми з повагою маємо ставитись до закону та тих, хто відповідає за його дотримання. Бо це основа! І хотілось би, щоб не тільки прості українці жили за законами".

Окрім того, ведучий додав, що опублікував даний допис з метою нагадати "про дотримання Закону та відповідальності в разі порушення, як громадян, так і працівників державних структур і відомств".

Читайте на тему: Якийсь "совок": Анатолій Анатоліч поскаржився, що не зміг стати на обліку у ТЦК.

"Я нікого не засуджую, не виправдовую, не рекламую та не агітую. У мене серце болить за Україну, я тут завжди і крапка. Поділився своєю історією, і хочу, аби ми знали свої права та завжди відстоювали їх", - підсумував знаменитість.

Решетнік розповів, як пройшов перевірку ТЦКФото: instagram.com/grisha_reshetnik

Нагадаємо, Григорій Решетнік - український ведучий та шоумен. У шлюбі з дружиною Христиною Решетнік виховує трьох синів: Івана, Дмитра та Олександра. Зі своєю обраницею одружився у жовтні 2010 року, закохані познайомились на роботі.

Нещодавно з іменем Решетніка був пов'язаний скандал через виступ на весіллі прокурора Ростислава Ільницького та колишньої співробітниці Держбюро розслідувань Роксолани Москви. Поведінку чоловіка після цієї ситуації прокоментувала його обраниця.

  • Могли б стати на облік: нещодавно артист і військовослужбовець Коля Сєрга висловився про мобілізацію Міші Лебіги та інших блогерів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації