Лайм

Шерон Стоун заявила, що її змушували до інтиму з братом Алека Болдвіна: актор відповів

Чоловік озвучив свою версію подій

Американська акторка Шерон Стоун, яка підтримує нашу країну у період повномасштабної війни, розповіла, як її змушували до інтиму з Біллі Болдвіном. Нагадаємо, 30 років тому вони обоє знялися у відвертій стрічці "Тріска".

За словами знаменитості, її просили переспати з братом Алека Болдвіна задля того, аби краще зіграти екранну пристрасть в еротичному фільмі. Сама акторка нібито обіцяла подругам, що "закохає у себе колегу", проте, за словами Біллі Болдвіна, він відкинув її залицяння.

Читайте також: Зброярку фільму, на зйомках якого Алек Болдвін застрелив українку, визнали винною: що вирішив суд.

кадр із фільмуФото: twitter.com/BillyBaldwin

Так, на своїй сторінці в Х (Twitter) чоловік відреагував на подібні заяви Стоун та заявив, що має на неї не один компромат. У пості актор написав, що Шерон казала Дженіс Дікінсон, своїй подрузі, після проб наступні слова: "Я примушу його закохатися в мене так сильно, що в нього закрутиться голова". Але, за його словами, акторці так і не вдалося досягнути бажаного.

"Не розумію, чому Шерон Стоун продовжує говорити про мене усі ці роки? Вона все ще закохана в мене чи їй все ще боляче після всіх цих років, тому що я відкинув її залицяння? - йдеться у пості 61-річного Болдвіна. – У мене на неї стільки компромату, що в неї голова закрутиться, але я мовчав... Цікаво, чи варто мені написати книгу і розповісти багато-багато тривожних, збочених і непрофесійних історій про Шерон? Це було б смішно".

Вперше про примус до інтиму Стоун заговорила у мемуарах у 2021 році. На той момент вона не стала називати ім’я продюсера, який наполягав на цьому, і ім'я актора, з яким їй потрібно було це зробити. Імена стали відомі лише нещодавно в одному із подкастів акторки. З'ясувалося, що йшлося про продюсера Роберта Еванса, якого не стало 5 років тому, а тим самим актором виявився брат Алека Болдвіна Вільям Біллі Болдвін.

Читайте на тему: Жерар Депардьє публічно відповів на звинувачення у зґвалтуванні молодої акторки.

кадр із фільмуФото: скриншот

"Еванс покликав мене до свого кабінету. У нього були дуже низькі дивани 70-80 років, тож я, по суті, сиділа на підлозі. А він бігає по кабінету в сонцезахисних окулярах і пояснює мені, що він переспав з Евою Гарднер, а я маю переспати з Біллі Болдвіном, бо так його гра стане кращою. А нам потрібно було, щоб Біллі грав краще, б з цим були великі проблеми. І якби я могла переспати з Біллі, то між нами виникла б хімія на екрані, і якби я просто зайнялася з ним сексом, то це врятувало б фільм, а справжньою проблемою фільму була я, тому що я була такою скутою і не схожою на справжню актрису, яка могла б просто тр*хнути його і повернути все на круги своя. Справжня проблема полягала в тому, що я була такою закомплексованою", - розповідала Стоун.

Почувши подібні прохання, Стоун розізлилася. Еванс не став дослухатися до її порад стосовно вибору актора для головної ролі у "Трісці".

"Мені не потрібно було тр*хатися з Майклом Дугласом. Майкл міг прийти на роботу і знати, як влучити в ціль, зіграти цю роль, відрепетирувати і з'явитися на екрані. А тепер я раптом опинилася в бізнесі під назвою "я повинна тр*хати людей", - коментувала виникнення скандалу Шерон.

Шерон СтоунФото: instagram.com/sharonstone

Нагадаємо, "Тріска" ("Щепка") - американський еротичний трилер 1993 року, знятий режисером Філіпом Нойсом за романом Айра Левіна. Сценарій до фільму написав Джо Естерхазі, який за рік до цього мав феноменальний успіх з картиною "Основний інстинкт", де головна роль також дісталася Стоун.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни