Лайм

На фоні "зникнення" Кейт Міддлтон у ЗМІ обговорюють зв'язок принца Вільяма і Роуз Генбері: хто вона

Чергові плітки про королівську родину

У мережі продовжують обговорювати "зникнення" Кейт Міддлтон після операції на черевній порожнині та висувати різні теорії змови. Шанувальники королівської родини вважають, що дружина принца Вільяма не з'являється на публіці не просто так, а фотошоп її сімейного портрета вказує на те, що пара щось приховує.

Як пише Global News, на тлі драми, що розгортається навколо принцеси Уельської, з'явився ще один учасник, який змусив соціальні мережі пуститися в черговий виток безпідставних пліток.

Читайте також: На тлі онкологічної хвороби батька принц Гаррі відповів, чи повернеться до королівських обов'язків.

Принц Вільм з Кейт Міддлтон та дітьми Фото: instagram.com/princeandprincessofwale

В аристократичних колах Британії вона відома як леді Роуз Генбері, маркіза Чолмонделі (вимовляється як "Чамлі"), і вже давно пов'язана з британською королівською родиною завдяки своїй багатій сім'ї та її престижному місцю у британському вищому суспільстві.

Протягом багатьох років королівські пліткарі називали Генбері ймовірною коханкою принца Вільяма, хоча це не було доведено. Вперше чутки про їхній можливий роман з'явилися у 2019 році, а тепер на тлі спекуляцій про місцезнаходження Кейт Міддлтон розгорілися з новою силою.

Роуз Генбері Фото: Getty Images

Хто така Роуз Генбері і як вона пов'язана з королівською родиною?

Роуз народилася 15 березня 1984 року в сім'ї дизайнерів Тімоті Генбері та Емми Лонгман. Бабуся дівчини по материнській лінії, леді Елізабет Ламбарт, була однією з подружок нареченої королеви Єлизавети II на її весіллі з принцом Філіпом у 1947 році.

Генбері навчалася у престижній школі-інтернаті, закінчила Відкритий університет та у віці 23 років почала працювати моделлю. Приблизно в цей період вона познайомилася зі своїм нинішнім чоловіком, Девідом Джорджем Філіпом Роксевіджем, який старший за неї на 23 роки. Одружилася пара у 2009 році, виховує трьох дітей: хлопчиків-близнюків та доньку.

Королівські пліткарі кажуть, що після того Роуз із чоловіком оселилися в палаці Хоутон-Холл, який знаходиться прямо по дорозі до королівського маєтку Сандрінгем, у них почалася дружба з Кейт та Вільямом.

Роуз Генбері була запрошена на безліч королівських заходів Фото: Getty Images

Нібито Генбері та Міддлтон швидко потоваришували, коли Кетрін відвідувала свого майбутнього чоловіка в Сандрінгемі. Пізніше, коли Вільям і Міддлтон переїхали до Анмер-холу в маєток Сандрінгем після весілля у 2011 році, між Кембриджами та Чолмонделами почалася міцна дружба.

Життя за два кроки від королівської сім'ї дозволило Роуз Генбері відвідувати королівські заходи, у тому числі панахиду за принцем Філіпом і похорон Єлизавети в 2022 році. Крім цього, у квітні 2023 року її син Олівер був одним із пажів на коронації короля Чарльза разом принцом Джорджем, сином Кейт і Вільяма.

Читайте також: У мережі обговорюють, хто з дітей принца Вільяма і Кейт Міддлтон більше схожий на батька: фото.

принц Джордж та Олівер Фото: Getty Images

Коли з'явилися чутки про роман принца Вільяма з Роуз Генбері?

У 2019 році таблоїди стверджували, що королівське подружжя посварилися з маркізою. Приблизно в цей час з'явилися плітки про ймовірний роман між принцем та Генбері. Один із британських таблоїдів опублікував матеріал, в якому стверджувалося, що Вільям зрадив дружині, коли вона була вагітна принцем Луї.

Кенсингтонський палац спростовував ці чутки, але після того, як цього місяця стало відомо про стан здоров'я Міддлтон, королівські пліткарі знову почали обговорювати ймовірний любовний зв'язок принца Вільяма і Роуз Генбері.

Читайте також: Кейт Міддлтон із синьо-жовтою стрічкою на грудях підтримала українських біженців: фото.

Кейт Міддлтон і принц Вільям Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Спостерігачі за королівською сім'єю, які прагнуть дізнатися більше про стан здоров'я 42-річної принцеси Уельської після операції на черевній порожнині, проведеної на початку цього року, вхопилися за фотографію Кетрін та її трьох дітей, опубліковану Кенсінгтонським палацом кілька днів тому.

Перш ніж п'ять великих друкованих агентств опублікували "повідомлення про знищення" знімка через підозри в маніпуляціях, люди зауважили, що на портреті у Міддлтон немає обручки. Це й стало приводом для відновлення чуток про можливий роман Вільяма та розлад у королівській родині.

Кейт Міддлтон з дітьми Фото: instagram.com/princeandprincessofwale

Раніше Олена Зеленська в Лондоні зустрілася з королевою Каміллою: яким був образ першої леді України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни