Лайм

Катерина Тишкевич розповіла про загадкову хворобу, яку не вдається вилікувати вже кілька років

Знаменитість поспілкувалася із прихильниками у мережі

Акторка Катерина Тишкевич, яка нещодавно заговорила про повернення у кіно, розповіла про лікування своєї хвороби. Нагадаємо, дівчина вже тривалий час бореться із діагнозом, головним симптомом якого є сильний головний біль.

В Instagram знаменитість відповіла на запитання підписників, і у одній із відповідей написала, що хворіє на хронічний соматоформний больовий розлад. "Основною ознакою захворювання є стійкий біль, який виникає в одному або кількох місцях, не співвідноситься з анатомічною чуттєвою іннервацією та не підтверджується результатами об'єктивного обстеження. Або простіше: стійкий хронічний головний біль напруги. Одна з причин виникнення - глибока емоційна травма + індивідуальні фізіологічні особливості", - поділилася Катерина.

Читайте також: MELOVIN розповів, як дізнався про діабет в період зловживання алкоголем.

Катерина ТишкевичФото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

В одному з наступних stories зірка зазначила, що наразі в її самопочутті простежується позитивна динаміка: "Мені здається, що є невелика позитивна динаміка. Дуже хитка, але поменшало днів, коли сильно болить. Частіше тримається на рівні напруги та дискомфорту, але є постійне відчуття. Поки роблю далі вправи Техасу, працює аюрведа, + ще два спеціаліста по тілу і психотерапевт".

Тишкевич поділилася, що перепробувала за тривалий період лікування всі можливі варіанти антидепресантів. "Багато років на них трималась, - пише вона. - Минуло вже два роки з того часу, як вони повністю перестали допомагати або полегшувати. Звикання до єдиного, що працював. Нові мені ніяк".

Окрім того, спілкуючись із інтернет-аудирією, акторка зізналася, чи хотіла б в майбутньому стати матір'ю. Вона написала, що вони з чоловіком, актором Валентином Томусяком, мріють про це, але наразі це є неможливим через те, що вона приймає певні препарати.

"Поки не можемо собі дозволити мати дитину. Я приймаю препарати, які несумісні із вагітністю, і не маю поки достатньо ресурсу, щоб виносити і виростити здорову дитину. Але ми віримо, що обов'язково станемо батьками", - пояснила зірка сералів та фільмів.

Читайте на тему: Важкохворий дизайнер Олексій Залевський подякував українцям, які зібрали йому кошти на лікування.

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Нагадаємо, вперше про проблеми зі здоров'ям Тишкевич розповіла у 2022 році. Тоді вона поділилася, що страждає від сильного головного болю, а лікарі вже тривалий час не можуть поставити точний діагноз. За період лікування зірка перепробувала різноманітні способи, і надалі продовжує шукати варіант, який покращить ситуацію.

У лютому Катерина говорила, що перебуває на консультації у спеціалістів з Техаського центру головного болю. Фахівці порадили їй носити на шиї спеціальний бандаж, а також робити певні вправи для полегшення стану.

"Я зараз співпрацюю онлайн з Техаським центром головного болю. Носити бандаж рекомендував Техаський центр головного болю, - ділилася Тишкевич. - Виходячи з висновку моєї МРТ шиї, вони бачать там проблему в диску. Тому я зараз виконую спеціальні вправи та дотримуюсь деяких рекомендацій".

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

  • Не було сил на суд: раніше Ліза Глінська відверто розповіла, як втратила дитину через недбалість лікарів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували