Лайм

Алла Пугачова звернулася до Могилевської, яка ховалася від ракет під час атаки на Кривий Ріг

Співачка залишила коментар під постом українки

12 березня російські окупанти завдали ракетний удар по Кривому Рогу Дніпропетровської області та влучили у багатоповерхівку. У місті в момент обстрілів знаходилася співачка Наталія Могилевська, де у неї був запланований концерт. Артистка під час повітряної тривоги вийшла у коридор разом з командою, звідки записала звернення до фанів у соцмережах.

"Привіт, друзі. Ми у Кривому Розі. Зараз страшенні вибухи, страшенна тривога, страшенний напад, просто неймовірно. Ми не можемо розпочати концерт. Я хочу всім передати підтримку. Ми в коридорі. Вибухи страшенні, друзі. Ми тримаємось, просто голосно дуже сильно", - сказала виконавиця.

Читайте також: Тут пройшло моє дитинство: Олена Кравець відреагувала на обстріл рідного Кривого Рогу.

Наталія МогилевськаФото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

На черговий акт російської агресії відреагувала російська співачка Алла Пугачова. У коментарях під постом Могилевської вона звернулася до артистки зі словами підтримки. "Ой, Наталіє! Душею з вами. Жах!" - зазначила дружина Максима Галкіна.

коментар ПугачовоїФото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Нагадаємо, що Могилевська, яка розпочала концерт лише після відбою повітряної тривоги, під час виступу дізналася про загиблих. Співачка прийняла рішення зупинити захід та поїхала до будинку, де був "приліт".

"Сьогодні перед початком концерту почалися вибухи. Ми всі там сиділи, я почала прямий ефір. Закінчилася тривога, я почала концерт, і прямо під час концерту мені вже сказали, що є троє загиблих, що тут постраждали люди. Я зупинила концерт, поїхала питати, чи потрібна моя допомога. Я можу підтримати збір грошей на квартиру людям, ну хоч щось зробити, бо ми спільні зараз у цьому горі. Я на сусідній вулиці була, я теж могла опинитися під тим "прильотом". Ну я не могла продовжувати концерт", - коментувала трагедію знаменитість.

Читайте на тему: Серед поранених – двоє немовлят: що відомо про жертв ракетного удару в Кривому Розі, фото.

Максим Галкін і Алла ПугачоваФото: instagram.com/maxgalkinru

Що стосується Пугачової та Галкіна, то вони, як відомо, підтримують Україну з перших днів повномасштабної війни. Сім’я виїхала з країни-агресорки 24 лютого 2022 року і уже кілька років мешкає в Ізраїлі.

Максима Галкіна, який відкрито критикує кремлівську владу та висловлює слова підтримки українцям, у Росії визнали "іноагентом". Також нещодавно шоумен відреагував на атаку росіян в Одесі, пригрозивши своїм співвітчизникам Божим судом.

Тим часом Пугачова здивувала підписників новим відео, яке записала під українську пісню "Ой на горі два дубки". В опублікованому ролику вона танцювала та насолоджувалася часом, проведеним разом із друзями. Подібний контент з боку виконавиці призвів до істерики росіян. У коментарях вони поспішили заявити, що зовсім "не хвилюються за її життя у чужій країні" та й "взагалі забули про неї". Своєю чергою українці подякували зірці за черговий прояв підтримки.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil