Лайм

Олена Мозгова показала, як каплицю навпроти її будинку зруйнував уламок ракети

Зірка озвучила подробиці у соцмережах

2 січня російські загарбники здійснили чергову масовану ракетну атаку по Україні, внаслідок якої постраждав у тому числі і Київ. Продюсерка Олена Мозгова, яка мешкає у столиці, розповіла про наслідки ворожого обстрілу.

Так, на своїй сторінці у Facebook знаменитість показала, що уламок ракети впав прямо біля її будинку. В опублікованому в мережі відео можна побачити, як в результаті прильоту загорілася будівля. "Прям біля будинку впав уламок.. прямісінько в капличку.. шкода наших дітей, які мають це все чути, бачити і переживати", - написала Мозгова.

Читайте також: Даша Астаф'єва публічно поскандалила з українкою, яка закликала не показувати реалії війни.

Фото: facebook

2 січня країна-агресор РФ випустила по нашій країні близько 134 повітряних цілей, в тому числі десятки "Кинджалів". Тривога у столиці тривала чотири години. Наслідки ворожого обстрілу, який пізніше назвали одним із наймасованіших та найкомбінованіших, виявилися серйозними.

У багатьох районах Києва було пошкоджено будівлі. Під обстрілами опинилися Подільський, Святошинський, Печерській, Оболонській та Деснянський райони. У Шевченківському, Святошинському, Голосіївському та Оболонському районах сталося знеструмлення. Також були перебої з водопостачанням.

Кількість постраждалих внаслідок російського удару по Києву 2 січня зросла з 49 до 54. Відомо про загибель кількох осіб. Також країна-окупант Росія завдала удар по центру Харкова. Загинула щонайменше одна людина, поранено більше 50 осіб, з яких шестеро - діти віком від 6 до 13 років.

Читайте на тему: Міка Ньютон повернулася в Україну із США: під враженням від обстрілів співачка звернулася до світу.

Вибухи було чутно в районі Кропивницького (Кіровоградська область). Також було атаковано цивільну та критичну інфраструктуру, промислові та військові об'єкти.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття