Лайм

Зірка серіалу "Гра в кальмара" отримав вирок за сексуальні домагання: деталі скандалу

Інцидент стався у 2017 році

Суд Сувона в Південній Кореї висунув звинувачення у сексуальних домаганнях актору О Ен Су, який зіграв в серіалі Netflix "Гра в кальмара", що отримав "Еммі" у 2022 році.

Як повідомляє місцеве видання The Korea Herald, 79-річну зірку засудили до восьми місяців ув'язнення з відстрочкою на два роки. Крім того, артисту доведеться пройти 40-годинну програму лікування сексуального насильства.

Читайте також: Зірка серіалу "Гра в кальмара" підтримав Україну на Каннському кінофестивалі: фото.

Фото: Getty Images

Південнокорейського актора звинуватили в тому, що у 2017 році він обійняв жінку під час прогулянки та поцілував її у щоку. В суд на О Ен Су жертва подала у 2021 році, коли актор став знаменитим завдяки зйомкам у серіалі Netflix. Прокурори висунули звинувачення проти зірки "Гра вкальмара" у листопаді 2022 року.

"Зміст щоденника жертви та зміст її консультацій після інциденту відповідає тому, що сталося, і її свідчення не могли бути дані, якби вона не пережила це насправді", - йдеться у висновку суду Сувона у провінції Кенгі.

Читайте також: Підозрюють самогубство: зірку оскароносного фільму "Паразити" знайшли мертвим.

Актор у свою чергу пред'явлені звинувачення заперечує та планує подати апеляцію. У коментарі журналістам видання О Ен Су сказав, що "взяв за руку жінку, щоб показати їй дорогу до озера". Чоловік стверджує, що після цього одразу приніс жінці свої вибачення.

"Гра в кальмара" - південнокорейський серіал у жанрі виживання, пригодницького бойовика, трилера та драми. Світова прем'єра відбулася на платформі Netflix у вересні 2021 року.

У 2022 році серіал отримав премію "Еммі" у категорії "Найращий актор" (Лі Чжон Чже). У тому ж році "Гра в кальмара" удостоїлася "Золотого глобуса" завдяки О Ен Су. Актор став першим корейцем, який отримав нагороду цієї престижної кінопремії за роль у серіалі.

Фото: Getty Images

Раніше суд зняв з Кевіна Спейсі всі звинувачення у сексуальних домаганнях.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни