Лайм

MELOVIN повідомив про загибель рідної людини через ракетну атаку на Одесу

Росіяни вбили родича українського співака

15 березня Росія здійснила жорстокий ракетний удар по Одесі, забравши життя десятків мирних людей. Серед загиблих виявився родич співака MELOVIN, який родом з цього міста.

Про трагедію український виконавець повідомив в Instagram-історіях. Для артиста це вже не перша втрата через війну. Восени 2023 року музикант розповідав, що на фронті загинули двоє близьких йому людей.

Читайте також: В Одесі завершили розбір завалів: названа кількість жертв і поранених.

Фото: instagram.com/melovin_official

"Одеса. Моє серце не витримує. Я втратив ще одну рідну людину, – написав MELOVIN. – Щойно дізнався, що серед загиблих є мої родичі".

Фото: instagram.com/melovin_official

Російська армія завдала удару по Одесі щонайменше двома ракетами "Іскандер". Ворожі цілі були випущені з території анексованого росіянами Криму.

Внаслідок повітряної атаки пошкоджено 10 приватних будинків, станцію технічного обслуговування, газопровід низького тиску та 2 пожежно-рятувальні автомобілі. Станом на 9 ранку 16 березня відомо про 20 загиблих. У лікарнях перебувають 40 постраждалих, 9 із них у важкому стані.

16 березня в Одесі та області оголошено жалобу за жертвами російського терору. За збігом обставин, саме цього дня у MELOVIN запланований у Києві корпоратив. Співак не став скасовувати виступ і закликав українців "обирати життя".

"Завтра я маю співати "Вітрила" на перший танець наречених. Емоції дуже дивні, але життя таке дивне. Тільки нам вирішувати, як самим далі бути. Обирайте життя, бо по-іншому ніяк", - сказав виконавець ввечері 15 березня.

Фото: instagram.com/melovin_official

Раніше ми писали, що Наталія Могилевська опинилася у Кривому Розі під час ракетного удару 12 березня. У співачки був запланований в місті концерт.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа