Лайм

Не вірю: Олексій Тригубенко з "Холостячки" повідомив про горе в родині

Трагічною звісткою чоловік поділився у соцмережах

Фіналіст першого сезону "Холостячки" Олексій Трегубенко, який влітку минулого року вперше став татом, повідомив про горе у родині. Пішла з життя його мама.

Трагічну звістку чоловік розповів у Instagram-stories. Він оприлюднив публікацію, у якій написав, що його мама "була найкращою у світі". Інші подробиці чи причину смерті Тригубенко уточнювати не став. "В мене була найкраща мама у світі. Тепер вона з бабусею… Не вірю", - йдеться у пості Олексія.

Читайте також: У мережі повідомили про "загибель" чоловіка-військового Наталки Денисенко: акторка прокоментувала фейк.

Фото: instagram.com/stories/aleksey_trygubenko

Нагадаємо, Тригубенко здобув популярність у соцмережах після того, як брав участь у першому сезоні романтичного шоу "Холостячка", де головною героїнею була акторка Ксенія Мішина. Чоловік став одним із фіналістів, проте зірка обрала не його, а його суперника - коміка та сценариста Олександра Еллерта, з яким невдовзі все ж розійшлася.

Олексій, як відомо, є підприємцем і має власну компанію. Разом із другом він надає автомобілі в оренду таксистам. Також у шапці профіля чоловіка в Instagram згадується про інвестиції.

Читайте на тему: Це є у нас в роду: дружина Андрія Бєднякова вперше розповіла про самогубство рідної сестри.

Олексій ТригубенкоФото: instagram.com/aleksey_trygubenko

У травні 2023 року бізнесмен здивував підписників новиною, що вперше став батьком. До цього він практично не коментував тему особистого життя. Лише заявляв, що у його житті є людина, до якої він відчуває симпатію.

Чоловік виховує сина Марка, якого похрестив у жовтні минулого року. На одному із кадрів, зроблених під час таїнства хрещення, він засвітив обличчя своєї обраниці, але досі так і не розсекретив її ім'я. Тому користувачам мережі поки що залишається лише здогадуватися, хто ж підкорив серце 33-річного колишнього "холостяка".

Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також