Лайм

Ніхто не хоче бути з Росією: дочка Сніжани Єгорової розповіла про родичів в окупації

Рідні по лінії мами-путіністки

Стася Ровінська, донька Сніжани Єгорової, яка прославляла Путіна після окупації Донецької та Луганської областей, має рідних у Новій Каховці. Місто на півдні України з 24 лютого 2022 перебуває під тимчасовою окупацією російськими військами.

В інтерв'ю Анні Олицькій телеведуча зізналася, що там живуть родичі по маминій лінії, які засуджують агресію РФ в Україні і важко переживають окупацію. Цікаво, що у Новій Каховці народилася й сама Єгорова, ось тільки вона обрала зрадницьку позицію та підтримала геноцид українців.

Читайте також: Для них тато – фашист: Мухарський висловився про стосунки з дітьми від Сніжани Єгорової.

Донька Сніжани Єгорової Фото: instagram.com/sia_rovinska

"Більшість моїх рідних з маминого боку перебувають зараз в окупації. У Каховці - там, де народилася моя бабуся та моя мама, - поділилася вона. - Це все дуже складно. Вони у віці. З ними рідко є зв'язок. Вони не підтримують російську агресію. Ніхто не хоче бути з Росією. Це пропаганда, якщо хтось так вважає. Може там є такі, але точно не мої рідні. Це сестри моєї бабусі, мої двоюрідні бабусі, мої троюрідні брати, сестри. Багато моїх рідних прямо там. [Мама], звичайно, знає, вони не спілкуються".

Стася з чоловіком та трьома дітьми живе в Америці, куди сім'я переїхала з початком повномасштабної війни. Ведуча зі сльозами на очах сказала, що дуже сумує за рідними та хотіла б з ними побачитися. В Україні у Ровінської залишилися бабуся і тато, український режисер Семен Горов.

Стася Ровінська з чоловіком та дітьми Фото: instagram.com/sia_rovinska

Із мамою-путіністкою Стася Ровінська розірвала стосунки ще до початку повномасштабного російського вторгнення. Сніжана Єгорова завжди мала проросійську позицію та яро підтримувала Путіна.

"Перестала з нею повністю спілкуватися за рік до війни. Просто не говорила про це. Це тяглося все моє життя. Просто знайшла нарешті в собі сили це припинити", - розповідала українська телеведуча та акторка.

Стася Ровінська з матір'ю Фото: karavan.ua

Раніше колишній чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов висловився про її зрадницьку позицію.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо