Лайм

Нехай помовчить: Люлєнов розповів про проблеми у батьків в Молдові через його підтримку України

Комік бере участь у благодійних концертах та зборах

Гуморист з Молдови Іван Люлєнов з початком повномасштабного вторгнення РФ чітко заявив про свою позицію і став на бік України. Нині зірка "Ліги Сміху" і "Танців з зірками" живе у Києві, а його родина - у молдавському селі Стоянівка.

В інтерв'ю Славі Дьоміну комік розповів, що часто їздить на батьківщину відвідати батьків, які, за його словами, зіштовхнулися з проблемами через проукраїнську позицію сина.

Читайте також: Регіна Тодоренко, яка заявляла про плани приїхати в Одесу, отримала російське громадянство.

Фото: instagram.com/ivanliulenov

"Їм казали: "Ви поспілкуйтеся з Ванею, що він там говорить, нехай помовчить трохи. Проблеми йому потрібні?". Так їм говорили якісь тітки, родичі, - розповів комік. - Ми спочатку конфліктували трохи, коли почалося. А потім я зрозумів, що ця тема не потрібна, я не хочу з ними лаятися. Багато сімей через це посварилися. Я все налагоджував, і вони мене зрозуміли, мою позицію. І потім вони не торкалися цієї теми і намагалися не провокувати, щоб не було сварок".

Люлєнов додав, що у Молдові відключили шість пропагандистських каналів, але деяким молдаванам, які виховувалися у Радянському Союзі, важко змінити свою позицію. "Раніше я був дуже злий, а тепер я розумію, що це є і потрібно з цим працювати", - сказав він.

Іван зізнався, що дуже хоче привезти своїх батьків в Україну та сподівається, що йому вдасться це зробити найближчим часом.

Фото: instagram.com/ivanliulenov

Раніше Люлєнов розповідав, що земляки з Молдови погрожували йому вбивством через його пісню "Путін помер".

"Я написав пісню "Путін помер" і в Молдові у цих усіх людей, які на проорківській стороні, у них лопнули п*кани, вони почали писати коментарі, говорили: "ти не розумієш", "та ти довб*йоб", а я то знаю, що я не довб*йоб. Мені дзвонили з погрозами навіть сказали, що мене скрізь знайдуть і уб'ють. А мене ж афіша щодня, я кажу: "Де ж ви мене знайдете? 24-го Одеса, 27-го Олександрія, 28-го Павлоград...", - розповідав комік в шоу "Щоб ти обрав?" на YouTube-каналі "ЖАБАГАДЮКА" у серпні 2023 року.

Іван Люлєнов - співак, гуморист, капітан команди "Стоянівка", яка двічі перемагала у "Лізі Сміху" (у 3 та 2 сезонах). З початку російського вторгнення комік постійно перебуває в Україні та бере участь у благодійних концертах і зборах.

Фото: instagram.com/ivanliulenov

Раніше Іван Люлєнов розповідав, що Володимир Зеленський пропонував йому допомогу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми