Лайм

Син Стівена Сігала у Москві зіграв весілля з росіянкою, поки його батько підтримує війну в Україні

Пара влаштувала закриту церемонію

Домінік, син американського актора та режисера Стівена Сігала, який відомий проросійськими поглядами, одружився з росіянкою. Його дружиною стала модель Айрін Данилова, з якою чоловік познайомився кілька років тому на одному зі світських заходів у Москві.

Закохані зіграли весілля у столиці країни-терористки, а на закриту церемонію запросили лише найближчих. Серед присутніх був і сам Сігал, який має антиукраїнські погляди та пишається дружбою з диктатором Володимиром Путіним.

Читайте також: Вчинила шахрайство і стала фанаткою Росії: як склалася доля актриси Орнелли Муті.

Домінік з дружиною-росіянкоюФото: instagram.com

Син Сігала Домінік, схоже, також має подібні погляди, оскільки, за повідомленнями російських ЗМІ, планує після весілля залишитися в Москві. 34-річний чоловік раніше заявляв, що йому "подобається проводити час" у країні-агресорці та знайомитися з "вєлікой російською культурой". Окрім того, Домінік був вражений орієнтованістю росіянок "на створення сім'ї".

"Стівен дуже тепло спілкувався з усіма, подарував невістці гарний букет троянд. Вибір сина він безумовно схвалює", - йдеться в одному з пропагандистських джерел, яке наближене до родини проросійського голлівудського актора.

пара познайомилася кілька років тому, планує жити у Москві Фото: instagram.com

Про роман Домініка та російської моделі вперше заговорили у березні минулого року. Також раніше їх застукали на побаченні в одному з елітних московських закладів.

Тим часом росіянка в одному зі своїх інтерв'ю говорила, що "не бачить приводів їхати" з країни. Тому, очевидно, обоє залишаться жити у країні-агресорці.

Читайте на тему: Духовни, Спілберг та інші знаменитості, які походять з України та підтримують її під час війни.

Що стосується Сігала, то він уже як вісім років має російське громадянство. Знаменитість - яскравий прибічник злочинного кремлівського режиму. Раніше він незаконно відвідував анексований Крим, залишається фігурантом бази даних центру "Миротворець" як особа, що становить загрозу національній безпеці України і міжнародному правопорядку. У 2017 році СБУ заборонила американцю в’їзд на територію України терміном на 5 років.

Стівен Сігал - фанат "руського міра"Фото: Getty Images

Стівен також відомий поїздкою до Чечні на особисте запрошення Кадирова та відвідинами байкерського шоу в Севастополі, де він виконував блюзові пісні. За словами Залдостанова, він мав також виконати куплет з "гімну Донецька", але цього не відбулося, і отримав футболку з портретом Путіна в подарунок.

у серпні 2022 року путініст приїхав в Оленівку Донецької області, де армія РФ жорстоко вбила українських військовополоненихФото: t.me/SolovievLive

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям