Лайм

Софія Шамія розповіла про атмосферу на конкурсі "Міс Світу" та учасницю, яка говорила українською

Після скандалу на "Міс Європа" Росію відсторонили від участі в заході

9 березня в Індії відбувся фінал конкурсу краси "Міс Світу", де перемогла представниця Чехії Крістіна Пишкова. Софія Шамія, яка представляла нашу країну на заході, поділилася подробицями свого перебування в Індії.

19-річна студентка розповіла в інтерв'ю виданню OBOZREVATEL, що на конкурсі панувала дружелюбна атмосфера, і їй вдалося поспілкуватися з усіма учасницями. Дівчина додала, що була приємно вражена їхньою щирістю та комунікабельністю.

Читайте також: Сучасна вишиванка і розкішні вечірні вбрання: які сукні показала українка на "Міс Світу".

Софія ШаміяФото: instagram.com/sfshamie

"Мені не доводилося стикатись з якимись проявами недоброзичливості чи некоректною поведінкою. Всі дівчата гідно представляли свої країни. Я дуже щаслива, що змогла знайти велику кількість подруг, і в майбутньому планую підтримувати стосунки з усіма дівчатами, з якими познайомилась в Індії. Тепер у мене є подруги по всьому світу", - сказала "Міс Україна".

Окрім того, на події Софія познайомилася з представницею Греції Самантою Місовіц. Вона, як виявилося, знає українську, і вона продемонструвала своє вміння Шамії.

"Я дуже вражена, що в інших країнах так гарно знають нашу мову. Мені було неймовірно приємно дізнатись, що представниця Греції спілкується українською, тому я відчувала ще більш патріотичну гордість і впевненість у собі", - прокоментувала ситуацію українка.

Шамія з представницею ГреціїФото: instagram.com/sfshamie

З Самантою Софія мешкала в одній кімнаті під час усіх етапів шоу. Ходожниця впевнена, що організатори заходу не були в курсі стосовно мовних здібностей представниці Греції, тому в одну кімнату їх поселили за випадковим збігом обставин.

Читайте на тему: Сталева леді: українка на "Міс Світу" представила головну вечірню сукню для конкурсу.

Також Софія висловилася про графік учасниць та зізналася, що через активну підготовку до заходу не мала багато часу, щоб познайомитися з Індією. У майбутньому дівчина планує повернутися до цієї країни.

"На конкурсі всі учасниці мали дуже активний графік. Ранні підйоми, постійні репетиції, участь у різних активностях. Я вдячна "Міс Світу" за можливість побувати не тільки в одному місті в Індії, а й розгледіти красу Делі та Мумбаї. Серед речей, до яких мені було важко звикнути, – це дуже гостра їжа, до якої мені, як українці, було достатньо важко адаптуватись, - каже вона. – Країна приймала нас понад три тижні та здивувала різнобарвністю традицій. Ми доторкнулися до особливої культури, якій понад 4,5 тис. років. На жаль, через активний графік конкурсу я не мала можливості відвідати багато цікавих архітектурних пам'яток, тому, можливо, в майбутньому я із задоволенням приїду ще до цієї країни вже як туристка".

Софії не вдалося потрапити до фіналуФото: instagram.com/sfshamie

Нагадаємо, "Міс Світу" – міжнародний конкурс краси, який є частиною "великої четвірки" конкурсів разом із "Міс Всесвіт", "Міс Інтернешнл" і "Міс Земля". Цього року перемогу здобула 23-річна модель Христина Пишкова з Чехії. Всього у заході брали участь представниці зі 112 країн світу. Шамія з потрапила до чвертьфіналу, але у півфінал дівчині пройти так і не вдалося.

  • Тим часом на конкурсі "Міс Європа" атмосфера була абсолютно протилежною. Учасниця з Білорусі визвірилася на українку, яка розповіла про погрози на конкурсі. Через цей скандал Росію не допустили до конкурсу "Міс Світу".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня