Лайм

Назвали "колаборантом": Іван Клименко відповів на звинувачення у співпраці з росіянами під час війни

Чоловік висловив свою позицію з цього приводу

Івана Клименка, який раніше розповідав про подолання згубних залежностей, звинуватили у співпраці з росіянами у період повномасштабної війни. Він відреагував на подібні закиди на свою адресу та спростував таку інформацію.

Про співпрацю продюсера з громадянами країни-окупанта заговорив ведучий каналу "ISLND TV" Сергій Іванов, який втрапив в нещодавній скандал через публічні образи жінок. Так, останній сказав, що Клименко нібито продає треки російським виконавцям, зокрема артистці Юліані Карауловій. Іван не став зволікати з відповіддю та назвав подібні твердження з вуст Іванова "черговим наклепом і фейком".

Читайте також: Упирі і стерв'ятники: Єфросиніна засудила поведінку ютуберів Іванова і Петрова, які ображали жінок.

Сергій ІвановФото: instagram.com/applecrysis_ua

У Instagram продюсер пояснив, що пісню, яку Караулова випустила у травні 2022 року, він продав їй ще у 2015-му. Проте часто трапляється так, що виконавці випускають треки через кілька років, а не одразу після їх купівлі.

"Сергій Іванов зняв нове відео для "ISLND TV", в якому називає мене "колаборантом", де стверджує, що я після початку повномасштабного вторгнення пишу пісні для російських артистів. Це не є правдою, це черговий наклеп і фейк з його боку, - прокоментував ситуацію чоловік. – "Пісня "7 запятых" для Юліани Караулової, яка вийшла 11 травня 2022 року, про яку розповідає Іванов, була написана понад дев'ять років тому і продана 2015 року. Так часто буває, що артист, придбавши пісню, випускає її через п'ять або навіть вісім років, як це було цьому конкретному випадку. Також можу надати докази і підтвердження з будь-якої пісні, де я є автором".

Клименко не приховує, що до початку повномасштабної російсько-української війни справді співпрацював з російськими артистами, але після 24 лютого 2022 року він навідріз відмовився від усього, що пов'язане з країною-терористом. Крім того, він відмовився від російської та повністю перейшов на українську мову. Свої нові композиції знаменитість теж створює на державній.

Читайте на тему: Alyona Alyona і Аліна Доротюк можуть подати до суду на Іванова і Петрова через публічні приниження.

Іван КлименкоФото: instagram.com/vanek.klymenko

"Так, я визнаю, що в минулому (задовго до повномасштабного вторгнення), на жаль, я брав участь в співавторстві пісень для артистів країни-окупанта, за що мені соромно і за що я прошу вибачення перед суспільством. Так, помилявся, розумію! Але в мене не було жодної співпраці від початку повномасштабного вторгнення з будь-яким російським артистом. Особисто я давно перейшов на спілкування виключно українською мовою і вже давно дав собі обіцянку ніколи більше не писати пісень російською мовою і не працювати з артистами країни-агресорки", - говорить тренер "Голосу країни-13".

Клименко показав, коли насправді був проданий трек російській співачціФото: instagram.com/vanek.klymenko

  • Тим часом Христина Соловій заявила про намір подати позов до Євросуду на росіян, які вкрали її пісню.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня