Лайм

Без зайвих слів: Віталій Козловський у новому кліпі відповів на чутки, що стане батьком

Співак випустив новий кліп

6 березня, у свій день народження, співак та військовослужбовець Віталій Козловський повідомив про одруження. Після цієї новини у мережі почали говорити, що артист готується стати батьком. Виконавець ці чутки не коментував, адже готував особливу для нього відеороботу.

22 березня вийшов новий кліп 39-річного музиканта, в якому він без зайвих слів підтвердив припущення шанувальників. В описі до ролика сказано, що у кліпі на пісню "Рубіж" знялася вагітна дружина Козловського. Наприкінці відео дівчина демонструє великий животик, який зворушливо обіймають руки пари.

Читайте також: Все по-чесному: колишній побратим Віталія Козловського розповів про службу артиста.

Фото: Кадр із кліпу "Рубіж"

Про те, що Віталій Козловський вперше стане батьком, раніше повідомляв OBOZ.UA, посилаючись на джерела з оточення співака. А сам артист рік тому зізнавався, що вже готовий стати батьком, і вони з коханою працюють над цим питанням.

Кліп "Рубіж" носить таку назву не просто так - так називається бригада швидкого реагування Національної гвардії України, в яку Козловський мобілізувався у 2023 році та служив три місяці.

У ролику Віталій постає в образі літньої людини – це алегорія часу, який війна безжально краде у всіх нас, забираючи молодість та ресурси.

"Якщо у цивільному житті ти живеш планами, періодами, очікуваннями, спогадами, то на війні твоє життя – це секунди. Ти не знаєш, чи настане завтра і саме це відчуття робить безцінним кожну мить", - прокоментував Віталій Козловський.

Пісню "Рубіж" виконавець записав за день до поїздки на Донбас, де служив в артилерії. Зйомки відео пройшли у Києві після переведення Віталія до Національного президентського оркестру Міністерства оборони України, де він служить рядовим солдатом.

Раніше Віталій Козловський згадав, як воював у Донецькій області.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни