Лайм

Вдарило сильно по обличчю: "Міс Україна Всесвіт" Анна Неплях потрапила у серйозну ДТП

Спрацювали подушки безпеки

Власниця титулу "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях потрапила у ДТП дорогою з Києва до Дніпра. Це друга серйозна автомобільна аварія у житті моделі. Перша сталася у столиці у 2021 році з вини дівчини, після інциденту вона двічі постала перед судом.

На особистій сторінці в Instagram Анна розповіла, що 21 березня поїхала до рідного міста у справах. Незважаючи на погане самопочуття на тлі проблем зі здоров'ям Неплях сіла за кермо, але невдовзі вона пошкодувала, що не дослухалася свого організму.

Читайте також: Розбив голову телефоном: "Міс Україна Всесвіт" Анна Неплях розповіла про стосунки з аб'юзером.

Фото: instagram.com/neplyah

"Вже 2 тижні я себе погано почуваю через гормони, проблеми з щитовидкою в нашій країні у кожної третьої жінки і вони мене не обійшли стороною… мене просто прибиває посеред дня і я нічого фізично не можу робити, погіршився зір, відчуваю тиск, і дивне відчуття, коли у тебе немає депресії, дика жага до життя, нічого не болить, а у тебе просто немає сил", - поділилася вона.

Анна розповіла, що напередодні поїздки почувалася "критично" і ввечері скасувала всі плани, аби відпочити. Наступного дня, за словами моделі, вона точно знала, що їй потрібно їхати до Дніпра, "бо справи не зачекають". Неплях каже, що спочатку вона думала взяти водія, але потім вирішила, що на пасажирському сидінні їй буде ще гірше.

Фото: instagram.com/neplyah

Не доїхавши 200 км до Дніпра, дівчина не впоралася з керуванням і на швидкості врізалася в дорожній відбійник. На щастя, знаменитість залишилася живою й цілою, але її біла Audi серйозно постраждала.

"Хто знає трасу Дніпро-Київ, той знає. Мені навігатор різко прказує поворот на право в обʼїзд Решетилівки, я не справляюся з управляннім і на швидкості врізаюся і маємо що маємо, - напсала вона. - Авто вдаряється, мене бʼє подушка, я бачу, як мене вже люди намагаються витягнути з машини, зі словами: "Швидку? Жива? Води?" та перше, що я, кончене, спитала: "а я можу так їхати далі?" ще навіть не бачачи, що з машиною".

Фото: instagram.com/neplyah

Анна каже, що їй пощастило. Вона відбулася забиттям руки і саднами на обличчі, через сильний удар подушками безпеки, а також сильним шоком. Серйозних травм немає.

Фото: instagram.com/neplyah

"Зараз зі мною все ок, ну якщо можна так сказати, забите обличчя і рука, стан шоку… з машиною - ні, але то залізо, дякую, що такою ціною ти зупиняєш мене і даєш шанс", - додала Неплях.

З місця аварії Анна евакуатором дісталася Дніпра, а вранці потягом повернулася до Києва.

Фото: instagram.com/neplyah

Фото: instagram.com/neplyah

Раніше актор Остап Ступка відповів, чи усунули його від зйомок після вироку за п'яну ДТП.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації