Лайм

Є завдання, після яких нема чого сказати: Олег Сенцов розповів про службу та показав фото з фронту

Чоловік позував разом із побратимами

Режисер-військовослужбовець Олег Сенцов боронить нашу країну на фронті з перших днів повномасштабної війни. Восени минулого року він повідомив, що став командиром штурмової роти, а тепер у соцмережах знову вийшов на зв'язок із користувачами.

На своїй сторінці в Instagram захисник оприлюднив фото з побратимами та у підписі до нього коротко розповів про фронтові будні. "Є завдання, після яких нема чого сказати, крім: "Ми вижили!" - зазначив чоловік у підписі до кадру.

Читайте також: Все по-чесному: колишній побратим Віталія Козловського розповів про службу артиста.

Олег Сенцов показав нове фото з фронтуФото: facebook

У коментарях колеги, серед яких Андрій Хливнюк, який теж служить у ЗСУ, та шанувальники подякували Сенцову за його роботу. Юзери залишили для чоловіка та його побратимів надихаючі слова підтримки та захоплення.

Нагадаємо, раніше Сенцов ділився, що в роті, якою він керує, близько 120 людей. Коментуючи цю ситуацію, зірка казав, що не бачить проблем у тому, щоб мати підлеглих, але не приховував, що є доволі жорстким керівником.

Окрім того, також режисер ділився, що популярність завжди була певною перепоною в його військовій службі, оскільки чимало людей вважали, що він приїхав на війну заради піару.

"Тебе сприймають як зірку, яка просто закотилася для того, щоб потім постити фоточки у Facebook. Я був уже в кількох підрозділах, і спочатку завжди таке ставлення. Але це було на початку. Потім, коли ти вже показуєш себе як боєць та командир, ставлення змінюється, - коментував це питання чоловік. - А фронт - це як велике село: всі одне одного знають, хто як воює, хто де знаходиться. Особливо те, що стосується яскравих персонажів, хороших командирів, комбатів і комбригів".

Читайте на тему: Дружина Тамерлана розповіла, чим зараз займається співак, який на початку війни був у ТрО.

Сенцов став на захист Батьківщини з перших днів повномасштабної російсько-української війниФото: facebook

У перші місяці повномасштабної війни Сенцов приєднався до ТРО, після чого потрапив до загону спецпризначенців, разом із якими працював на півдні України, під Гуляйполем, а також на Луганському та Донецькому напрямках. Потім стало відомо, що разом з побратимами чоловік воює поблизу Роботиного у Запорізькій області.

За період своєї служби на фронті режисер неодноразово отримував поранення та контузії. Влітку минулого року він отримав звання молодшого лейтенанта. У вересні підрозділ захисника взяв одну з позицій російських окупантів на Запорізькому напрямку, і під час виконання бойового завдання чоловік отримав контузію.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації