RU  UA

Дізнатися

51-річна Камерон Діаз повідомила про народження другої дитини і розкрила її стать

Акторка оголосила про поповнення у сім'ї

Американська акторка Камерон Діаз та музикант рок-гурту Good Charlotte Бенджі Медден вдруге стали батьками. У зіркової пари, яка виховує 4-річну доньку, з'явився син.

Про народження дитини 51-річна Камерон повідомила в Instagram. Подробиць вона розкривати не стала, як й показувати фото сина. Публікацію з приємною звісткою вона супроводила фотографією малюнка із зображенням хлопчика і троянди.

Читайте також: 40-річна супермодель Міранда Керр вчетверте стала мамою: фото.

Фото: instagram.com/camerondiaz

"Ми щасливі повідомити про народження нашого сина Кардинала Меддена. Він чудовий, і ми дуже щасливі, що він тут, – написала Діаз. – Для безпеки та конфіденційності дітей ми не публікуватимемо фото, але він дуже милий. Ми благословенні та дуже вдячні. Посилаємо багато любові від нашої родини".

Камерон Діаз і Бенджі Медден почали зустрічатися в 2014 році, через рік вони одружилися. Весілля пройшло в резиденції пари в Беверлі-Хіллз у домашній обстановці. Знаменитості обмінялися клятвами вірності у присутності лише найближчих людей. Медовий місяць закохані провели на гірськолижному курорті Джексон Хоул, що у штаті Вайомінг.

У січні 2020 року подружжя стали батьками доньки Раддікс. Досі залишається невідомим, чи народила Камерон сама, чи виносила дівчинку парі сурогатна мати, чи її усиновили. Також акторка тримає у таємниці, як у їхній сім'ї з'явився син.

Фото: Getty Images

У червні минулого року друга дитина народилася у 53-річної Наомі Кемпбелл.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - им оказался военнослужащий Александр Терен Будько, потерявший обе ноги на фронте

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo вместе с alyona alyona и Jerry Heil спели украинскую песню Teresa & Maria - видео и реакция певиц

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Евровидение 2023, которое было в Британии от имени Украины, получило премию BAFTA в номинации Лучшее шоу в прямом эфире