Лайм

Королева Нідерландів відвідала поранених українських бійців у реабілітаційному центрі

Воїни ЗСУ відновлюються в Нідерландах після важких поранень

Королева Максима, яка для офіційного візиту на Кариби обрала сукню-вишиванку, зустрілася з пораненими українськими захисниками. Монарх відвідала військовий реабілітаційний центр Аарденбург у Дорні, аби підтримати бійців, які проходять там лікування.

На офіційній сторінці Королівського дому в Instagram сказано, що в Нідерландах проходять реабілітацію поранені українські військовослужбовці зі складними захворюваннями. У реабілітаційному центрі вони отримують спеціалізовану допомогу, яка не доступна в Україні або доступна меншою мірою.

Читайте також: Король Великої Британії Чарльз у Берліні зустрівся з українськими біженцями і сказав, що молиться за них: фото.

Фото: instagram.com/koninklijkhuis

Королева Нідерландів Максима поспілкувалася з військовими про їхній досвід та одужання, а також ознайомилася з методами лікування та догляду, які надає клініка для поранених бійців.

Також монарху показали дерев'яні та металеві протези, які виділяють пораненим для самостійного підйому та тренування ходьби. Після цього королева Максима поспілкувалася із персоналом, лікарями-реабілітологами та іншими пацієнтами центру.

Аарденбург – це реабілітаційний центр для військових та цивільних людей, де вони відновлюються після нещасного випадку, операції, хвороби або інсульту.

Фото: instagram.com/koninklijkhuis

Напередодні король Нідерландів Віллем-Олександр відвідав навчання військовослужбовців ЗСУ у тренувальному таборі на півночі Англії в рамках операції Interflex. Нідерланди беруть участь у цій програмі підготовки з вересня 2022 року.



Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Раніше українських військових у тренувальному таборі в Англії відвідав король Великої Британії Чарльз ІІІ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків