Лайм

Дуже впливає на стан: Надя Дорофєєва вперше розповіла про гормональні проблеми

Підписники подякували зірці за відвертість

Надя Дорофєєва, яка раніше розповідала про перенесену операцію на грудях, цього разу поділилася іншими подробицями свого здоров'я. У соцмережах вона зізналася, що вже не один рік має проблеми з ТТГ – тиреотропним гормоном передньої долі гіпофіза, що стимулює синтез в щитоподібній залозі гормонів тироксину та трийодтироніну.

В Instagram співачка оприлюднила пост на цю тему. Вона повідомила, що розібратися та ширше усвідомити цю проблему їй допоміг пост дизайнерки Каті Сільченко, яка зіштовхнулася із подібним захворюванням. Зірка зазначила, що вже близько 6 років приймає гормональний препарат, щоб боротися із цим станом.

Читайте також: Довго наважувалася: Mamarika заявила, що зробила пластичну операцію.

Надя ДорофєєваФото: instagram.com/nadyadorofeeva

"Нещодавно я прочитала пост Каті Сільченко – дівчини, яку я добре знаю як дуже активну людину і людину, яка "все встигає". У пості Катя пише, що в неї немає сил ні на що. Навіть говорити важко. Виявилося, що це все – гормони, які танцюють в темпі вальсу – ТТГ показник 7 (при нормі у жінок від 0,3 - 4,2)", - ділиться Дорофєєва.

"Чесно зізнаюся: я сиджу на Еутироксі (препарат для корегування гормонального фону) вже 6 років, але і гадки не мала, що підвищений ТТГ впливає так сильно на стан. Завдяки посту Каті я нарешті зрозуміла, що зі мною відбувалось протягом останніх 3 років, - додала вона. – Я зрозуміла, чому я просиналась втомленою, і далі мої дні були схожі на битву. Щодня я боролась і вважала себе чи то лінивою, чи то апатичною, чи то депресивною, чи то просто людиною, яка постійно не може виспатися".

Читайте на тему: Шановні, я просто жирна: Оля Цибульська різко відповіла на чутки про вагітність.

артистка відверто розповіла про свої гормональні проблемиФото: instagram.com/nadyadorofeeva

Зараз, як пише виконавиця, її стан значно покращився після того, як їй підняли дозування призначеного препарату. Надія зізнається, що раніше не розуміла, що ТТГ може так сильно впливати на все життя людини:

"Щодня я по черзі викреслювала ці варіанти, адже усвідомлювала, що все з цього переліку точно не про мене. І тут декілька місяців тому знов мій ТТГ піднявся. Мені підняли дозування Еутироксу, і мій ТТГ в нормі. Я не знала, що ТТГ так впливає абсолютно на все. Я, доросла дівчинка, цього не знала. А точніше я просто не звертала на це увагу, яку насправді мала б звернути. Хочу уважніше зайнятися цим питанням, і вам нагадую: ну обійміть нарешті себе".

У коментарях колеги та шанувальники подякували артистці за відвертість та підтримали її теплими словами. Деякі користувачі мережі зауважили, що мають подібні симптоми, які описала співачка, і теж не можуть чи не могли зрозуміти причини виникнення цього стану.

коментарі колег та прихильників співачкиФото: instagram.com/nadyadorofeeva

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо