Лайм

Можу оцінити красу жінки: Тарас Тополя висловився про подружню вірність під час довгої розлуки

Музикант прокоментував чутки про зради

Через повномасштабну війну Alyosha (Олена Тополя) і Тарас Тополя півтора роки жили в різних країнах, і цей період для подружжя був непростим. Співачка розповідала, що розлука пройшла важко і з ревнощами з її боку. Фронтмен гурту "Антитіла" відповів, чи зраджував своїй дружині, поки вона жила в США.

У новому випуску шоу Люкс ФМ "ТУР Зірками" музикант заявив, що вірний своїй дружині, і вона для нього єдина й на все життя. Водночас Тополя не приховує, що може звернути увагу на інших жінок і зробити їм знаки уваги.

Читайте також: Немає того характеру: Тарас Тополя чесно відповів, чому не повертається на фронт.

Фото: instagram.com/tarastopolia

"Ні [зрад не було]. У мене все з лібідо нормально, і я можу оцінити красу жінки, можу звернути увагу на іншу жінку, можу обійнятися, можу посміхнутися. Так само і моя Олена, красуня, яка привертає увагу інших чоловіків, адже, незважаючи на те, що вона мама трьох дітей, вона у чудовій формі, спокуслива і для мене найкраща. Коли ми почали наш союз і вирішили народити дітей, я дав слово, що вона моя єдина", - сказав Тарас.

Музикант додав, що якщо в їхньому зі співачкою шлюбі й будуть якісь стосунки на стороні, то подружжя піде на цей крок разом "у форматі фану та здобуття нового життєвого і сексуального досвіду".

Нагадаємо, з України Alyosha разом із трьома дітьми виїхала на початку великої війни. В Америці співачка з двома синами і донькою жила у мами Тараса Тополі, яка вже давно проживає в цій країні. Лідер гурту "Антитіла" з двома учасниками свого колективу півроку служив у лавах ЗСУ, де був парамедиком та допомагав пораненим бійцям на фронті.

В Київ співачка повернулася у вересні 2023 року та розповіла, що у США зіткнулася переживаннями через можливу невірність чоловіка.

"Я намагалася зрозуміти, як людина, яка поряд мала трох дітей і дружину, ви постійно бачитеся, а тут така відокремленість від того, що було і бажання теплоти. Я розуміла, що в якийсь момент, можливо, знайдеться хтось, хто зможе це "опалення" увімкнути. Були переживання з цього приводу", - зізнавалася виконавиця.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

Тим часом Олег Сенцов ніжно привітав дружину з днем народження і показав її яскраве фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків