Лайм

Красива пара: Ксенія Мішина показалася з чоловіком, якого вважають її новим коханим

Юзери продовжують ділитися своїми здогадками у коментарях

Ксенія Мішина, яка після участі у "Холостячці" не надто активно висловлюється на тему особистого життя, здивувала підписників новими фото. У соцмережах вона опублікувала кадри, на яких постала зі своїм тренером Сергієм Пилькевичем.

Свіжа публікація знаменитості в Instagram викликала бурхливу реакцію як серед її колег, так і серед шанувальників. Наталка Денисенко, Даша Квіткова, Григорій Решетнік та інші представники українського шоу-бізнесу, які особисто знають Ксенію, вітають її з приємними змінами в особистому житті. У коментарях під постом вони залишають теплі слова та навіть бажають "щастя і здоров'я молодятам".

Читайте також: На наше кохання не вплинуло затримання: Морозюк прокоментувала розрив заручин з Гринкевичем.

Ксенія Мішина і Сергій ПилькевичФото: instagram.com/misha.k.ua

Тим часом деякі користувачі мережі припускають, що Мішина лише оприлюднила фото зі своїм наставником зі схуднення, і ні про які романтичні стосунки тут мова не йде. Поки сама зірка не внесла ясність в цю ситуацію, юзерам доводиться лише ділитися власними припущеннями та здогадками.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

На спільних з Сергієм Пилькевичем кадрах Ксенія постала в чорному топі та бежевих широких штанах, тоді як чоловік позував у кадрі лише в одних довгих спортивних шортах. "Любов і віра покажуть шлях", - лаконічно зазначила акторка у підписі до публікації.

Акторка заінтригувала підписниківФото: instagram.com/misha.k.ua

Нагадаємо, у минулому Мішина здивувала прихильників вражаючими змінами та поділилася результатами свого схуднення. Люди припускають, що Сергій і є тим наставником, який допоміг отримати їй бажані результати. У березні 2023 року знаменитість говорила, що схудла на 9 кг.

"Моя найкраща форма за 33 роки життя. І я б могла дуже натхненно описати вам свою жіночу радість, але це всього лише невелика, хоча погоджуся гарна верхівка айсбергу, яка доступна зараз вашому погляду, - писала тоді вона. – Цей шлях почався 4 місяці тому, де спочатку я була одержима красивою фігурою, а потім людьми! Геніальними людьми, які наштовхнули мене на глобальну зміну ідеалів та пріоритетів, які змусили прокинутися і розплющити очі. Пам'ятаєте таку,здавалося б банальну фразу "я ніколи не буду колишньою"? Так ось це про мене".

Мішина ділилася результатами свого схудненняФото: instagram.com/misha.k.ua

Що стосується особистого життя акторки, то від попередніх стосунків вона має сина Платона, і раніше Ксенія пояснювала, чому не стала миритися із батьком своєї дитини. Також Мішина була головною героїнею першого сезону романтичного реаліті "Холостячка", де у фіналі обрала коміка та сценариста Олександра Еллерта. Через якийсь час закохані повідомили про розставання.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни