Лайм

Яна Соломко, яка під час війни втекла з Росії до США, вийшла заміж і показала чоловіка

Це другий шлюб співачки

Колишня учасниця першого "Холостяка" та гурту Real O Яна Соломко після розлучення з чоловіком знову вийшла заміж. Співачка, яка жила в Росії та співала про любов до окупантів, зіграла весілля у США, куди втекла з РФ у вересні 2023 року.

Про заміжжя виконавиця повідомила в Instagram. Вона опублікувала весільні кадри та показала чоловіка, ім'я якого не розкриває. "Наша казка", - лаконічно підписала Яна відео, на якому в білій сукні з довгим шлейфом та під живе виконання скрипалів йде під вінець.

Читайте також: Відомий в Україні: подруга Аліни Гросу розповіла про нового чоловіка співачки та показала фото з весілля.

Фото: instagram.com/yana.solo

Для Яни Соломко це другий шлюб. Першим чоловіком співачки був бізнесмен Олег Солодухов, від якого вона народила доньку Кіру. На початку січня 2022 року фіналістка "Холостяка-1" переїхала в Росію, де почала будувати кар'єру співачки.

Фото: instagram.com/yana.solo

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Соломко залишилася в Росії та підтримала російських окупантів. А коли в Москві не склалося, зрадниця поїхала у США та оселилася в Майамі.

Переможниця першого "Холостяка" Олександра Шульгіна, яка багато років живе в Америці, говорила, що росіяни, ймовірно, платили Соломко гроші за підтримку окупантів, тож вона так легко заплющила очі на геноцид українців.

Фото: instagram.com/yana.solo

"Напевно, їй заплатили гроші, щоб вона там [у Росії] підтримувала, а потім не склалося, і вона зрозуміла, що її мрією завжди була Америка. Переїхала сюди і зараз намагається, напевно, повернути свою українську аудиторію", - розповідала головна конкурентка Яни на романтичному шоу.

Яна Соломко народилася у селищі Чутове Полтавської області. Дівчина дійшла до фіналу у першому сезоні "Холостяка", проте головний герой Макс Чмерковський обрав її суперницю – Олександру Шульгіну. Після цього артистка була деякий час у складі гурту Real O.

Фото: facebook.com/TheBachelorUa

Раніше "Міс Україна Всесвіт" Вікторія Апанасенко зізналася, що вийшла замуж за відомого чиновника: фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо