Лайм

Думала стати монахинею: колишня дружина Віктора Павліка розповіла про зміни в особистому житті

У шлюбі з артистом жінка була більше 20 років

Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва здивувала відвертими зізнаннями. У соцмережах вона опублікувала пост, у якому поділилася своїми переживаннями, а також натякнула на приємні зміни в особистому житті.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці жінки у Facebook. Зокрема, у пості вона зізналася, що у її житті був період, коли вона навіть "розмірковувала над тим, аби стати монахинею". Це сталося на тлі смерті сина, розлучення з чоловіком, невирішених питань щодо майна, а також відсутності близьких людей поруч.

Читайте також: Придбав величезну квартиру: Сергій Притула згадав, як розлучався з першою дружиною.

колишня Павліка зізналася, що у минулому думала над тим, щоб стати монахинеюФото: facebook

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею. Чоловік пішов. Син помер. Родичів нема. Друзі самі за себе. Квартиру відбирають. Ті сили, які в мене були для боротьби, скінчились. Хотілось просто дзену, спокою, де тебе розуміють і підтримують. Але після втрати моє відношення до церкви, релігії змінилось. Бо занадто багато людського в цьому всьому є. Людина все зіпсує, що мав на меті Бог. І я перестала ходити до церкви. Але пам’ятаю слова Писання про те, що "тіло то є храм Господній", - написала Созаєва.

"Після 20 років вивчення письма Божого, я вже не відкриваю Біблію, але пам’ятаю завчене. Там дуже багато мудрості… Думками я до неї (мудрості) вертаюсь. Багато непідвладного розуму… Я зрозуміла, що і будучи монахинею спокою не знайду, бо там багато жінок", - продовжила ділитися вона.

Наприкінці допису Лариса зазначила, що в якийсь момент вирішила зареєструватись на сайті знайомств, де познайомилася із чоловіком. За словами жінки, він дав їй "спокій та впевненість", яких бракувало раніше:

"І от я реєструюсь на сайті знайомств, і знайомлюсь з чоловіком! І вмить все змінюється! Бо він огорнув мене спокоєм, впевненістю, тонким гумором, глибоким розумом. Вірністю. Любов’ю. Стіна, зі всіх боків. І я заспокоїлась!".

Читайте на тему: Колишня налаштувала: В'ячеслав Узелков після операції заявив, що його дітям "пофіг" на його стан.

Лариса Созаєва, Віктор Павлік і їхній син Павло, який помер влітку 2020 від ракуФото: facebook

Нагадаємо, Лариса Созаєва - третя дружина Віктора Павліка. Зі співаком танцюристка познайомилась наприкінці 90-х років в Тернопільській філармонії, де тоді виступала в складі ансамблю "Надзбручанка". Вони почали зустрічатися і одружилися, а через деякий час повідомили про розставання. Однак у 2008 році знову зійшлися. Остаточно розірвати стосунки колишні закохані наважилися у 2016 році. У серпні 2020 року помер їхній син Павло Павлік, який більше року боровся з онкологією. Хлопцю був лише 21 рік.

Також відомо, що зустрічатися зі своєю четвертою дружиною, концертною директоркою Катериною Репяховою Павлік почав ще у період, коли був у законних стосунках із Созаєвою.

Павло Павлік і Лариса СозаєваФото: facebook

  • Раніше молода дружина артиста ділилася, як їм вдалося вирішити суперечку за квартиру з колишньою Павліка. Детальніше про це - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото