Лайм

"Міс Україна Всесвіт" Вікторія Апанасенко зізналася, що вийшла заміж за відомого чиновника: фото

Раніше українка пояснювала, чому не поспішала розкривати ім'я коханого

Представниця України на "Міс Всесвіт-2022" Вікторія Апанасенко, яка в березні минулого року вийшла заміж, нарешті розсекретила свого чоловіка. Ним виявився заступник міністра цифрової трансформації України з розвитку IT-галузі Олександр Борняков.

На своїй сторінці у Facebook модель оприлюднила зворушливий пост з нагоди першої річниці шлюбу. Так, у публікації вона присвятила теплі слова обранцю, а також опублікувала серію весільних фото.

Читайте також: Комік і військовий ЗСУ Віктор Розовий зіграв весілля після розпису з коханою: фото.

Фото: facebook

"Сьогодні наша перша річниця шлюбу. Як писала Ліна Костенко: "Скільки років кохаю, а закохуюсь в тебе щодня". В цей день хочу сказати тобі дякую: за твою сміливість.За відчуття безпеки.За те, що поруч з тобою не страшно під звуками сирен, вибухів та клятих шахедів. За твою підтримку та віру у мої сили. За те, що ти завжди на моєму боці попри все. За кожну усмішку, в цей складний час та за схоже почуття гумору. Ти не лише мій чоловік, ти мій союзник, друг, напарник і моя найрідніша людина у Всесвіті", - написала Апанасенко.

Фото: facebook

Фото: facebook

Окрім того, дівчина дала коханому обітницю бути поруч протягом усіх років, які їм відведені на цій землі: "Обіцяю бути поруч з тобою протягом усіх років, які нам відведено. Бути тилом, підтримкою та рушійною силою на шляху до нових висот. Дякую тобі за цей світлий день рік тому, без пишних святкувань та зайвої мішури".

Фото: facebook

Читайте на тему: Відомий в Україні: подруга Аліни Гросу розповіла про нового чоловіка співачки і показала фото з весілля.

Нагадаємо, у наприкінці березня 2023 року українка пояснювала, чому не поспішає розсекречувати ім'я свого чоловіка, який виявився відомим чиновником. У інтерв'ю "ЖВЛ" вона казала, що не наважується на цей крок, оскільки не хоче піддавати коханого хейту, який полився на неї з боку росіян після участі у конкурсі краси.

"Це одна з причин, насправді. Думаю, що згодом я, звичайно, розповім хто це. Але поки не хочу, щоб цей хейт йшов на мою сім'ю", - ділилася дівчина.

До слова, Вікторія розповідала, що за час участі в конкурсі краси "Міс Всесвіт-2022" вона зіштовхнулася з критикою від росіян, і докори стосувалися її зовнішності. Модель критикуввали за пластичні операції і навіть "знаходили" сліди хірургічних змін.

"Вони пишуть, що Україна зганьбилася з національним костюмом. Дуже багато хейту йде про мій зовнішній вигляд", - коментувала ситуацію Апанасенко.

Читайте на нашому сайті: Намагалися врятувати сім'ю: Анна Саліванчук повідомила про розлучення з чоловіком-депутатом.

Фото: facebook

Про заручини дівчина повідомила у лютому минулого року. Тоді вона оприлюднила у соцмережах відповідне фото та залишила до нього короткий підпис: "Я сказала так. Кохаю тебе, мій Всесвіт. Кохання переможе пітьму".

"Дуже добрий, дуже сміливий, він бореться на своєму фронті. Я дуже ним пишаюся. Я нічого не говоритиму з багатьох причин", - коротко коментувала свій вибір вона.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр