Лайм

Рідна сестра Наташі Корольової, яка підтримує ЗСУ, розповіла про родичів в Україні

Руся багато років живе в Америці

Ірина Осауленко, популярна у 90-х співачка Руся, підтримує Україну з початку повномасштабного вторгнення. На відміну від своєї рідної сестри-зрадниці Наташі Корольової, уродженка Києва розповідає світові правду про війну і засуджує військову агресію РФ.

У TikTok з'явилося відео, як 55-річна артистка, яка вже понад 30 років живе у США, зі сцени каже, що слідкує за страшними подіями у рідній країні, від яких "серце обливається кров'ю". Руся розповіла, що в Україні у неї залишилися родичі: тітка, брати та племінники.

Читайте також: "СРСР рулить": зрадниця Наташа Корольова похизувалася костюмом чоловіка-путініста з радянською символікою.

Фото: tiktok.com/@pacharom88

"Я хочу сказати, що після 24 лютого 2022 року у нас все змінилося. Хоча я вже 30 років живу в Америці, але ми на телефонах, ми дивимося новини вдома. Тому що вдома моя тітка, мої брати та їхні сини. І у нас серце обливається кров'ю. Слава Україні! Ми переможемо! Слава ЗСУ", - сказала Ірина Осауленко українською, тримаючи в руках прапор України.






Коли та де було знято відео, автор не уточнює. У коментарях українці називають Русю "патріоткою" та дивуються, як рідні сестри можуть бути такими різними.

Фото: tiktok.com/@pacharom88

Фото: tiktok.com/@pacharom88

Фото: tiktok.com/@pacharom88

Фото: tiktok.com/@pacharom88

Фото: tiktok.com/@pacharom88

Фото: tiktok.com/@pacharom88

Нагадаємо, Наташа Корольова народилася і виросла у Києві, але це не завадило їй стати поплічницею війни в Україні. Співачка відхрестилася від підтримки рідної країни. Коли російська публіка розкритикувала її за появу на сцені у синій сукні на тлі жовтих стрічок, вона заявила, що сценічний образ не має нічого спільного із "прапором якоїсь країни".

Її чоловік, російський стриптизер Сергій Глушко (Тарзан) – затятий прихильник путінського режиму, який неодноразово висловлювався на підтримку російської агресії в Україні.

Фото: instagram.com/koroleva__ru

Мама Наташі Корольової та Ірини Осауленко Людмила Поривай, яка, як й її старша донька, багато років живе в США, на початку російського вторгнення підтримувала Україну, проте пізніше засвітилася в Росії. У країні-терористці жінка розважалася на яхті разом із дочкою-зрадницею та іншими путіністами.

Раніше Регіна Тодоренко, яка заявляла про плани приїхати в Одесу, отримала російське громадянство.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото