Лайм

Знаменитого репера у США звинувачують у насильстві і торгівлі людьми: деталі скандалу

Шон "Дідді" Комбс став фігурантом гучної справи

У США розгорівся великий секс-скандал навколо відомого репера та музичного магната Шона Комбса, який виступав під псевдонімами Пафф Дедді, Пі Дідді та Дідді. Федерали вже обшукали нерухомість знаменитості через розслідування з приводу торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації, пише AP.

Читайте також: Шерон Стоун заявила, що її примушували до інтиму з братом Алека Болдуїна: актор відповів.

Шон "Діді" Комбс Фото: Getty Images

У 2023 році проти Комбса висунули кілька звинувачень у сексуальному насильстві та зґвалтуванні, а тепер його нерухомість у Лос-Анджелесі та Майамі обшукали правоохоронні органи. Нині місцезнаходження Комбса невідоме, але його адвокат заявив, що він невинний і боротиметься за очищення свого імені.

Американські ЗМІ повідомляють, що приватний літак Шона "Дідді" Комбса відлетів з Каліфорнії на Карибські острови, поки в його маєтках проходили рейди.

"Немає виправдання надмірній демонстрації сили та ворожості з боку влади, а також тому, як поводилися з його дітьми та співробітниками", - висловився адвокат репера.

Шон Комбс входить до найвпливовіших хіп-хоп продюсерів та артистів США. Він є засновником лейблу Bad Boy Records і триразовим володарем "Греммі", працював з безліччю топових артистів, включаючи Notorious BIG, Мері Джей Блайдж, Ашера, Ліл Кім.

У листопаді 2023 року співачка Кессі, яка була протеже і дівчиною Комбса, подала на нього до суду. Вона звинуватила його у багаторічному сексуальному насильстві, включаючи зґвалтування. У позові стверджувалося, що він змушував її займатися сексом із чоловіками, поки знімав їх на відео.

Читайте також: Зброярку фільму, на зйомках якого Алек Болдвін застрелив українку, визнали винною.

Комбс та Кессі почали зустрічатися у 2007 році і мали періодичні стосунки більше десяти років. Позов було врегульовано наступного дня після його подання, але звинувачення проти Комбса продовжували надходити.

У лютому 2024 року музичний продюсер Родні "Ліл Род" Джонс подав позов, стверджуючи, що Комбс змушував його вступати у зв'язок із секс-працівницями. Ще однією обвинувачкою Комбса була жінка, яка розповіла, що він зґвалтував її 20 років тому, коли їй було 17 років.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото