Лайм

Кохана Дмитра Кулеби Світлана Павелецька дала пораду, як пережити розлучення

Обраниця міністра торкнулася важливої теми

Дмитро Кулеба перебуває у стосунках зі Світланою Павелецькою, з якою прихистив врятованого з Маріуполя песика на прізвисько Марік. До роману з міністром закордонних справ України співзасновниця видавництва "Книголав" була заміжня за українським бізнесменом Валерієм Павелецьким, від якого народила сина Олександра. Бізнесвумен розповіла, як пережила розлучення з чоловіком і поділилася порадою, яку свого часу дала їй близька подруга.

Цій темі обраниця Дмитра Кулеби присвятила кілька "історій" в Instagram. Кохана міністра почала з того, що завжди є кілька варіантів пережити важкі часи у своєму житті: "поринути у страждання" або "зробити вигляд, що нічого не відбулося".

Читайте також: Сварилися і розходилися: дружина ексміністра оборони Резнікова розповіла, що врятувало їхній шлюб.

Фото: instagram.com/paveletskaya_svitlana

Далі вона поділилася порадою своєї подруги, яка, за словами Світлани, мала рацію.

"Коли я розлучалась і переживала важкий період, вона сказала: "Що б там не було, ти маєш зрозуміти: пройде рік, ти зможеш озирнутися назад і зрозумієш, що за цей час твоє життя стало набагато кращим", - написала вона.

Фото: instagram.com/paveletskaya_svitlana

"Мені здається, що неможливо уникнути страждань. Ми всі люди, і проживати емоції – важливо. Також важливо розуміти, що є емоції, як болото, – додала Павелецька. – Ти можеш потрапити до них, але вони не висохнуть миттєво, і ти не зможеш очистити їх до стану озера. Тому коли ти опиняєшся в болоті, треба трохи побути там, зібрати сили, щоб вибратися, вмитися та продовжувати своє нормальне життя".

Фото: instagram.com/paveletskaya_svitlana

Про стосунки Дмитра Кулеби і Світлани Павелецької офіційно стало відомо у квітні 2023 року, коли піарниця у соціальній мережі привітала міністра з днем народження. Вона опублікувала фотографію ніг та відмітила сторінку Кулеби.

Фото: instagram.com/paveletskaya_svitlana

У грудні того ж року міністр на своїй сторінці оприлюднив фото зі Світланою і назвав її "особливою та єдиною".

Дмитро Кулеба був одружений та виховує двох дітей: сина Єгора (2006) та доньку Любов (2011). Колишня дружина міністра закордонних справ Євгенія Кулеба – засновниця та керівниця громадської організації "Місто-сад", громадська діячка, депутатка Київради від "Слуги народу".

Дмитро Кулеба і Світлана Павелецька Фото: instagram.com/dmytro_kuleba

Раніше "Міс Україна Всесвіт" Вікторія Апанасенко зізналася, що вийшла заміж за відомого чиновника: фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо