Лайм

Придбав величезну квартиру: Сергій Притула згадав, як розлучався з першою дружиною

Зірка виховує трьох дітей

Від першого шлюбу Сергій Притула має сина Дмитра, і нещодавно колишній ведучий прокоментував тему розлучення з ексобраницею Юлією Андрійчук. Так, він поділився що їхньому розриву передували різні події, однак обоє розуміли, що найважливіше у цій ситуації - не нашкодити дитині.

Про питання особистого життя шоумен висловився в програмі "Гуртом та вщент", яка вже вийшла на YouTube. Він розповів, що оскільки тоді часто бував у роз'їздах через роботу, то розумів, що більшість часу дитина буде проводити з мамою. Своїй колишні коханій чоловік придбав квартиру 150 м², у той час як сам залишився жити у помешканні, площа якого складала близько 30 м².

Читайте також: Тищенка і Барановську помітили разом в Ужгороді: нардеп відповів, чи фіктивне їхнє розлучення.

Сергій Притула з сином ДмитромФото: instagram.com/siriy_ua

"В моєму житті було розлучення. Цьому розлученню передували, звичайно, різні події та обставини. Від моменту, коли ми роз'їхалися, до моменту, коли ми розлучилися, пройшов певний час. Я коли бачу, як деякі люди розлучаються і маніпулюють дітьми, в мене серце кров'ю обливається. Коли ми прийняли це рішення, ми домовилися, що спільна дитина - це не актив, не засіб маніпуляції. Дитина - це маленьке створіння, яке ви народили в любові, а те, що між вами щось зламалося - це не причина використовувати дитину для досягнення якихось своїх цілей, чи зробити комусь боляче", - говорить Притула.

"Ми тоді з Юлею сіли і вирішили, що Дмитро не повинен страждати від того, що у нас якийсь там розвал-сходження. Друге - я цілковито розумів, що, враховуючи мій гастрольний графік і зйомки, дитина буде більшість часу проводити з мамою, аніж зі мною, - продовжив ділитися він. - Я придбав величезну квартиру для колишньої дружини, 150 квадратних метрів, а сам залишився жити в квартирі 30 квадратів".

Читайте на тему: Говорив, що перепише будинок: колишня Остапчука розповіла про їхній скандальний розподіл майна.

Сергій Притула з другою дружиною і молодшою донькою СтефанієюФото: instagram.com

Нагадаємо, син Сергія Притули Дмитро народився у 2008 році. З його матір'ю чоловік познайомився на рік раніше, у Тернополі.

Після розлучення з Юлією Андрійчук ексведучий одружився вдруге. Його обраницею стала Катерина Сопельник, з якої він узаконив стосунки влітку 2015 року. У цьому шлюбі у знаменитості народилися двоє доньок: у 2017 донька Соломія, у 2021-му – Стефанія.

старша донька шоумена СоломіяФото: instagram.com/kateryna_pry

  • Ні нерухомості, ні транспортних засобів: раніше Притула розповів, що купив собі за час війни, а також зізнався, за що живе.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми