Лайм

Олександр Положинський показався в окулярах і розповів про дві перенесені операції

Захисник пояснив своє фото з різними зіницями

Днями український музикант та військовослужбовець ЗСУ Олександр Положинський налякав шанувальників виглядом своїх очей. Наразі з'ясувалося, що цього тижня колишній лідер гурту "Тартак" переніс дві операції із заміни кришталиків.

Про це співак сам розповів у соцмережах та показав фотографію, де зображений в окулярах, які носив для гостроти зору. "На даний момент це моє останнє фото в окулярах для покращення зору. І я дуже сподіваюся, що такі окуляри мені більше ніколи не будуть потрібними. Цього тижня я зробив дві операції", - написав Положинський у Facebook.

Читайте також: П'ята спроба потрапити до ЗСУ: фронтмен відомого рок-гурту доєднався до лав "Азову".

Фото: facebook.com/sashko.polozhinsky

"Операції пройшли чудово, виявилися й близько не такими страшними, якими здавалися до того, тепер маю витримати доволі тривалий післяопераційний період стриманості та обережності", - додав він.

У коментарях Олександр розповів, що лікарі замінили йому два кришталики ока. Хірургічна процедура, за словами Положинського, була безболісною, проходила під місцевим наркозом і тривала близько десяти хвилин.

"Трохи неприємно - яскраве світло в око і відчуття, як ніби щось в око потрапило. Не боляче і недовго. Десь хвилин 10", - відповів він підписнику.

Фото: facebook.com/sashko.polozhinsky

Фото: facebook.com/sashko.polozhinsky

Також Олександр розповів, що з наступного місяця вестиме свою програму на "Армія ФМ" - державній військовій радіостанції України.

"Це не був мій власний вибір, але в армії, на жаль, за тебе часто вирішують інші люди. Але раз наказали, максимально намагатимусь зробити її цікавою та змістовною", - зазначив військовослужбовець ЗСУ.

Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi

Раніше ветеран Олександр Терен розповів, які виплати отримує від держави після втрати кінцівок на війні

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита