Лайм

Лежала у лікарні 7 місяців: батько Кузьми Скрябіна вперше розповів про хворобу покійної дружини

Останні тижні життя жінка провела вдома

У вересні минулого року обірвалося життя Ольги Кузьменко, мами відомого музиканта Андрія Кузьменка. Раніше втрату рідної людини коментувала її онука Барбара, а тепер на цю тему висловився і сам Віктор Кузьменко, який став удівцем.

Заговорити про особисте чоловік наважився в рамках програми "Сніданок з 1+1". Зокрема, він вперше озвучив, що життя його дружини забрала хвороба, і більше аніж пів року вона провела у лікарні. Останні тижні 76-річна жінка залишалася вдома, де у неї стався другий інсульт.

Читайте також: Юрій Ткач показав, як зараз виглядає батько Кузьми Скрябіна, який нещодавно став удівцем.

Віктор КузьменкоФото: YouTube

"Її здолала важка хвороба. Вона лежала в лікарні у Львові протягом 7 місяців. У неї був інсульт. Згодом лікарі вже натякнули, що вони безсильні і нічого не можуть зробити. Потім вона ще три тижні була дома і стався другий інсульт. Її забрали на швидкій в реанімацію, а на другий день її не стало", - сказав батько знаменитого музиканта.

Окрім того, Віктор Кузьменко висловився і про легендарну пісню Кузьми "Мам" та поділився подробицями стосовно її створення. Чоловік сказав, що ліричний трек був написаний доволі швидко - у той момент, коли з виконавцем трапилися неприємна ситуація дорогою до рідного дому:

"Він їхав тоді з Івано-Франківська і завжди обирав такі дороги, які дозволяли йому швидше дістатися додому. І ось, якось, його занесло старою дорогою у ліс. Була вже ніч, лісовози, ще сталась пожежа: торфи горіли, дим. Він сказав: "Я так злякався, що я можу мами не побачити". І от у нього протягом того якогось короткого часу той текст визрів".

Батько артиста після смерті дружини мешкає сам. Він продовжує справу, якою займався разом із Ольгою Кузьменко: у родини є майстерня, де вони створювали декоративних ангелів та дзвіночки з кераміки. Після трагедії Віктор Кузьменко вирішив не закидати цю справу і надалі займається її реалізацією.

Читайте на тему: Вийшов новий трейлер фільму "Я, "Побєда" і Берлін" за книгою Кузьми Скрябіна: про що стрічка і коли прем'єра.

Ольга Кузьменко померла у 76 років через хворобуФото: instagram

Нагадаємо, Ольга Кузьменко померла на 77-му році життя - це сталося у суботу, 23 вересня. Її поховали 26 вересня на кладовищі у Брюховичах, яке розташоване у Львівській області, де і мешкала родина. Жінка спочиває поряд з улюбленим сином. Життя Кузьми Скрябіна обірвалося у лютому 2015 року внаслідок автокатастрофи.

Ольга Кузьменко із сином АндріємФото: Facebook

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня