Лайм

Андрій Джеджула показав сина Даніеля після операції: що з ним сталося

Знаменитість озвучив подробиці

Ведучий Андрій Джеджула, який має сина Даніеля від української співачки Санти Дімопулос, показався разом з ним у лікарні. У соцмережах чоловік оприлюднив відповідні кадри, а також пояснив, що саме трапилося.

Так, у публікації в Instagram шоумен розповів, що його дитина опинилася у "Охматдиті" задля того, щоб зробити септопластику – операцію, яку проводять для корекції викривленої носової перегородки. Мета даної маніпуляції - відновити та нормалізувати носове дихання.

Читайте також: Хвора Катерина Тишкевич розповіла про свій стан і оцінила шанси на повернення в кіно.

Андрій Джеджула і його син Даніель у лікарніФото: instagram

"Операція у сина пройшла без ускладнень, Слава Богу, дякую команді лікарів. Попереду у нас с пацаном ніч у лікарні та довгі теревені", - зазначив зірковий батько. У коментарях колеги та шанувальники побажали 15-річному хлопцю швидкого одужання, а також залишили для нього купу інших приємних слів підтримки.

Нагадаємо, Даніель разом зі своєю мамою Сантою Дімопулос мешкає за кордоном, проте наразі він, як можна побачити, перебуває в Україні. Окрім сина, ведучий також має доньку Адель, яка народилася у 2021 році від його шлюбу з моделлю Юлією Леус. Молодша дитина знаменитості у період повномасштабної війни також живе за кордоном.

Читайте на тему: Олена Шоптенко показалася на милицях і розповіла про нещасний випадок: фото.

Фото: instagram.com/stories/djedjula

Раніше чоловік зізнавався, що вивезення дітей з України ніхто з колишніх дружин з ним не обговорював. Він не приховує, що така ситуація його не надто влаштовує:

"Ніхто зі мною не радився, жодного разу! У мене є свої думки з цього приводу! Є дуже багато людей, які перебувають тут, в Україні. Вони не говорять про своє важке життя, перебуваючи за кордоном, і приймають те, що є. Ті реалії, з якими вони живуть, з якими зіткнулися. Не показують фотографії з дорогих пляжів. Вони живуть тут реальним життям!".

"У нас є принципові розбіжності щодо деяких політичних питань. Я йому нагадую, що вони поїхали з мамою у перший день, і вони навіть не уявляють, що таке тут жити", - також коментував спілкування із сином ведучий у березні 2023-го.

вторая бывшая жена ведущего Юлия Леус с дочерью АдельФото: instagram.com/yla__yla

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо