Лайм

Побачив у ній на вечірці: Андре Тан згадав, як Таїсія Повалій вкрала у нього сукню

Це сталося 20 років тому

Український дизайнер Андре Тан розповів, як свого часу його підставила Таїсія Повалій, яка нині відкрито підтримує Путіна та повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Історією 20-річної давності модельєр поділився в інтерв'ю Аліні Шаманській. Тоді зрадниця була зірковою клієнткою дизайнера і замовляла у нього вбрання. Якось артистка, яка не потребувала грошей, не заплатила за сукні Андре Тана, які він пошив спеціально для неї. Повалій забрала дизайнерські речі й одну з них нахабно носила.

Читайте також: Грошей немає: зрадниця Повалій у Росії пожалілася, що не може купити житло.

Фото: instagram.com/andre_tan_official/instagram.com/tais.povaliy_thebest

"Це була дуже давня історія. Я зараз не хочу навіть це розповідати, бо це некрасиво, але минуло вже майже 20 років. Я колись пошив їй декілька суконь. Вона приміряла і сказала: "Це не те, це не так" і не заплатила, але забрала їх. Її водій забрав", - розповів модельєр.

Андре Тан додав, що пізніше побачив Повалій у вкраденій сукні на одній з вечірок. Там вона без краплі сорому заявила, що не мала іншого вибору, адже напередодні у неї порвалося вбрання, в якому вона планувала з'явитися на заході.

"Потім я її побачив у цій сукні на якійсь вечірці, і підійшов й спитав: "Ну як вам? Не тисне? Все красиво?". Вона сказала: "У мене розірвалася сукня в якій я хотіла прийти". І я так подумав: "Так, звісно, у твоєму великому гардеробі була лише сукня Андре Тана, яка тобі не дуже сподобалася". Я, як-то кажуть, не злопам'ятний, але хату спалю", - сміючись згадав цю історію дизайнер.

Раніше MamaRika розповіла, як Повалій "зливала" українських артистів у музичному шоу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита