Лайм

Вона нас мочила жорстко: MamaRika згадала, як Повалій "зливала" українських артистів у музичному шоу

"Ця гниль ще тоді проявлялась"

Українська співачка MamaRika (справжнє ім'я – Настя Кочетова) у 2012 році була учасницею шоу "Фабрика зірок. Росія - Україна". У складі журі разом із росіянами була Таїсія Повалій, яка вже тоді демонструвала свою проросійську позицію.

В інтерв'ю для YouTube-каналу Gloster FM виконавиця згадала свою участь у музичному поєдинку між російскими та українськими "фабрикантами" та зрадницьку поведінку народної артистки, яку тоді вважали "нашою". MamaRika розповіла, що Повалій підтримувала учасників із РФ, а артистів з України "зливала", оскільки, ймовірно, їй за це заплатили.

Фото: nstagram.com/tais.povaliy_thebest

"Ще тоді, коли в Україні вона вважалася артисткою, ми думали, що вона наша. Вибачаюсь, це г*вно сиділо в журі і нас мочило. Своїх українських артистів. Логічно, якщо ти наша, то ти своїх підтримуєш усіма силами. А вона нам ставила 1-2 бали. Вона нас зливала, тому що їй сказали це робити. Продажне г*вно, я не можу себе стримати", - висловилася зірка.

Читайте також: Підкормлювали і підкормлюють зараз: Павло Зібров пояснив прокремлівську позицію Повалій.

MamaRika розповіла, що вона не могла спокійно реагувати на це. Вона підходила до чоловіка Повалій Ліхути та скандалила з ним.

"Час розставив все на свої місця, де вона зараз, ти знаєш. Вона нас мочила жорстко, я потім підходила до її чоловіка, Ліхути, і казала: "Що ви творите, у вас совість є, ми свої". Я не така, що буду мовчати, ми скандалили. Ця гниль ще тоді проявлялась. Ці люди там і залишились", - додала співачка.

Фото: instagram.com/mamarika_official

Нагадаємо, під час повномасштабної війни уродженка Київської області Таїсія Повалій прийняла бік кремлівського диктатора і продовжила жити та працювати в РФ, цинічно виконуючи пісні українською. Зрадниця вважає, що "Путін позбавляє світ від нацизму", а напад Росії на Україну вона називає "порятунком".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня