Лайм

Онук Софії Ротару, який втік з України, показався разом із матір'ю і привітав її з днем народження

На початку повномасштабної війни разом із батьком чоловік втрапив в скандал

Після тривалого мовчання у мережі Анатолій Євдокименко, який подався за кордон у період повномасштабної війни, опублікував сімейне фото зі своєю мамою Світланою. Зробити це він вирішив з нагоди її дня народження.

Так, в Instagram-stories 30-річний чоловік розмістив відповідний кадр та залишив до нього лаконічний теплий підпис. "Вітаю з днем народження найкращу маму у світі! Люблю тебе", - зазначив він. Залишається невідомим, коли і де було зроблено це фото, та де на даний момент мешкає Світлана Євдокименко.

Читайте також: Рідна сестра Наташі Корольової, яка підтримує ЗСУ, розповіла про родичів в Україні.

Анатолій Євдокименко з мамоюФото: instagram

Привітати свою невістку з днем народження поспішила і сама Софія Ротару, оприлюднивши її фото у своєму блозі в Instagram. На знімку Світлана позує із яскравим макіяжем, об'ємно укладеним волоссям та у стильному образі. "З днем народження!" - коротко привітала родичку виконавиця.

Фото: instagram

Син артистки Руслан Євдокименко також не забув привітати з днем народження свою обраницю. "З днем народження, моє кохання", - написав він та поділився в мережі її фото.

Фото: instagram

Читайте на тему: Половина їхньої суті - це Росія: Алан Бадоєв висловився про Софію Ротару, яка мовчить про війну.

Нагадаємо, раніше сестра зірки Ауріка Ротару розповідала, що Софія Михайлівна у період війни разом із сином Русланом мешкає у котеджі під Києвом. "Соня – під Києвом, у своєму будинку, як завжди. Син Руслан – із нею. Так було й раніше – вони живуть там усі разом, як у минулі роки", - говорила жінка.

Тим часом Анатолій Євдокименко, про якого згадувалося вище, розповідав про своє життя у Європі. У інтерв'ю одному з видань він говорив про плани випустити новий музичний альбом, а також побіжно згадав про війну, заявивши, що "світ та суспільство переживають трансформації", і у такі моменти "важливо зберігати моральну гідність та шукати вирішення проблем за допомогою єдності".

"На мою думку, суспільство та світ завжди переживають зміни та трансформації. Однак я вважаю, що є кілька моментів, які, на мою думку, важливо висвітлити у 2023 році. На даний момент приголомшливий технологічний прогрес випереджає людську еволюцію, що призводить до загального неврозу населення світу. Важливо зробити крок назад, щоб зробити два кроки вперед", - ділився своїми думками онук відомої співачки.

в березні 2022 року Анатолій та Руслан Євдокименко намагалися перетнути кордон України на човні, їх затрималиФото: instagram.com/shmn

Нагадаємо, Руслан Євдокименко - єдиний син Софії Ротару та її покійного чоловіка, народного артиста України, керівника ансамблю Червона рута Анатолія Євдокименка. У шлюбі зі Світланою Євдокименко чоловік також виховує доньку Софію.

родина Софії РотаруФото: instagram.com/sofiarotaru.official

  • Нещодавно Костянтин Меладзе привітав з 20-річчям доньку-українку, яка під час війни переїхала до США.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ