Лайм

Ксенія Мішина, яка веде шоу "Я люблю Україну", нарвалася на критику через російськомовне інтрев'ю

Зірка відреагувала на хейт закриттям коментарів

Ксенія Мішина записала спільний подкаст з тренером Сергієм Пилькевичем, з яким її нещодавно запідозрили у можливому романі. Під час програми акторка розмовляла російською мовою, і деяких користувачів мережі це не на жарт, обурило, адже вона залишається ведучою "найпатріотичнішого шоу" на українському ТБ "Я люблю Україну".

Юзери критикують зірку через те, що вона вирішила вийти в публічний простір із російськомовним контентом. Свої думки з цього приводу вони писали під відео, яке Мішина оприлюднила на своїй сторінці в Instagram. Однак після хвилі хейту Ксенія закрила можливість коментувати допис, а також недоступною стала ця можливість і під інтерв'ю Пилькевича, яке опубліковане на YouTube.

Читайте також: Серйозні звинувачення: Христина Соловій і Маша Єфросиніна посварилися під час інтерв'ю.

Ксенія МішинаФото: instagram

У ролику Ксенія розповідає про свою "трансформаційну подорож" та "секрети досвіду", які змінили її життя. Запис подкасту відбувався на Балі, де акторка і зустрілася із Пилькевичем. Останній позиціонує себе як фітнес-інструктор та експерт зі зміни способу життя. Чоловік є українцем, проте вже тривалий час мешкає в іншій країні і створює свій контент на міжнародну аудиторію.

Усі підписи до його фото і відео, як і опис подкасту з Мішиною, англійською мовою. Тим не менше, у своїх відео чоловік і його гості спілкуються російською. Програма, на яку активно відреагували користувачі мережі, має англомовну назву Kseniia Mishyna 's Lifestyle Secrets: One Year After Transformation.

Читайте на тему: Досі винна половину зарплати: Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix через роль росіянки.

Фото: YouTube

"Два українці до сих пір у публічному просторі свідомо обирають мовою спілкування російську, бо "не все ж поймут". При чому, на російськомовному каналі фітнес-тренера усе написано англійською. Але Бог з ним з тим тренером, бо мова про одну з найпопулярніших ведучих країни.

Іронічно, що Ксенія Мішина є ведучою програми "Я люблю Україну", яку канал ТЕТ позиціонує як "найпатріотичніше шоу про нашу велику нескорену країну". І це був класний рекламний хід. Ведуча родом із Криму перейшла на українську і тепер сама популяризує мову. Але інколи "свідома позиція" є банальним пристосуванством, щоб заробити грошей", - коментує ситуацію Telegtam-канал "Культурна Прачечна".

після хейту можливість коментувати ролик на YouTube та Instagram стала недоступноюФото: twitter

До слова, раніше Мішина у своєму блозі підіймала питання мови та обурювалася дискримінації через використання російської. У травні 2022-го вона у stories заяляла, що "мова є важливою, і це наша ідентичність", але не менш важливими є "свобода і повага до інших".

"Якщо ти російськомовний українець, то ти тепер не українець? Я відчуваю злість і обурення до людей, які ділять нас у такий час. Якщо у тебе половина життя російською, це не значить, що ти недостойний елементарної послуги, - коментувала акторка мовне питання. – Абсолютна тупість та неповага до людей, в тому числі й тих, хто захищає та воює за Україну, маючи російськомовне минуле. Не за це ми зараз воюємо. Так, мова важлива, це наша ідентичність, але ще важливіше свобода і повага. Любов до країни вимірюється не мовою, і навіть не паспортом. А відданістю в серці й ставленням до своїх громадян".

Ксенію Мішину і Сергія Пилькевича запідозрили у можливих стосунках після спільного фото у мережіФото: instagram.com/misha.k.ua

Ксенія Мішина - українська акторка, яка є уродженкою Севастополя. Широку популярність здобула після участі у першому сезоні романтичного реаліті "Холостячка", де у фіналі обрала коміка та сценариста Олександра Еллерта. Від попередніх стосунків має сина Платона. Раніше у своєму блозі ділилася результатами схуднення та розповідала про інші зміни у своєму житті.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ