Лайм

Зрадниця Повалій з російським паспортом засвітилася на виборах Путіна: фото

Путіністка відзначилася черговою порцією абсурдних заяв

Прихильниця "руського міра" Таїсія Повалій похвалилася отриманням російського паспорта та засвітилася на президентських виборах у РФ. У соцмережах зрадниця встигла поділитися відповідним фото, а також своїми думками з цього приводу.

Зокрема, на своїй сторінці в Instagram виконавиця оприлюднила знімок, де позувала із паспортом Росії на тлі банера президентських виборів. У коментарі російським ЗМІ вона заявила, що "проголосувала за щасливе майбутнє своєї країни", і що "рада бути частиною великого народу". Співачка наголосила, що віддала свій голос "за шлях до світла і творення", і тепер "щаслива" від цього.

Читайте також: Забула про українське походження і працює в РФ: що стало з Анною Сєдоковою.

Таїсія ПовалійФото: instagram

Повалій не приховує своїх проросійських поглядів. Ще у січні минулого року вона заявлила, що обрала для себе Росію, оскільки "звикла бути на боці правди". Колишня українка відзначилася також і цинічною заявою про те, що "РФ позбавляє світ від нацизму". Путіна вона охарактеризувала як "людину, яка здатна зберегти сильну Росію", і в цьому артистка бачить його "історичну місію".

"Я з дитинства звикла бути там, де правда. Тому я – з Росією. Я за те, щоб відбулося повернення із зомбованого стану, в якому знаходиться сьогодні моя Україна, до нормального життя. Усі ці 8 років я жила з нерозумінням того, чому все це відбувається на Донбасі, за що там вбивають людей... Я чекала настання часу справедливості. Нарешті, він настає. Дуже хочу, щоб люди на Донбасі жили так, як хочуть самі, щоб їм нічого не нав'язували, не ґвалтували. І зараз саме за це і йде боротьба... У тому, що сьогодні робить Росія, бачу порятунок і свій, і України. Відчуваю, що Росія зараз мене захищає", - говорила вона.

"Володимир Путін для мене – це та людина, яка в силах зберегти сильну Росію і позбавити світ від нацизму, з яким я зіткнулася безпосередньо, - також казала уродженка Київщини. - Це його історична місія, на мій погляд".

Читайте на тему: Їй важко: племінник Ольги Сумської пояснив бурхливу реакцію акторки на його інтерв'ю про сестру в РФ.

Фото: instagram

Попри життя у країні-агресорці, Повалій називає себе "радянсько-російською українкою". Вона навіть повідомила про плани випустити україно-російський музичний альбом:

"Я дуже хочу випустити україно-російський альбом. Там будуть і українські, і російські пісні, - заявила зрадниця. - Ви знаєте, це моя місія. Я ж російська українка. Я радянсько-російська українка!".

У лютому Служби безпеки повідомили Таїсії Повалій про заочну підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України:

  • ч. 6 ст. 111-1 (колабораційна діяльність);
  • ст. 436 (публічні заклики до агресивної війни);
  • ч. 1 ст. 436-2 (виправдання, визнання правомірної збройної агресії РФ проти України).

Читайте на нашому сайті: Живе в Іспанії і називає себе ухилянтом: що зараз із сином зрадниці Таїсії Повалі.

зрадниця забрала до Москви і свою матірФото: instagram

Нагадаємо, вибори у країні-агресорці проходили протягом 15-17 березня. Так зване "голосування" проводилося і на тимчасово окупованих територіях України. Увечері 17 березня, відповідно до попередніх даних, стало відомо, що лідирує кремлівський диктатор Путін з результатом понад 87% голосів.

Російське видання "Медуза" ще в влітку минулого року повідомляло про те, що для 70-річного Путіна вже відбирають "суперників". Головна вимога полягала у тому, що "кандидатам" має бути не менш як 50 років, аби не поставало питань стосовно віку диктатора. За інформацією медіа, планувалося, що на виборах Путін набере "рекордний результат": він має отримати понад 80% голосів із явкою понад 70%.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували