Лайм

Пренткович та Гонковський вперше прокоментували своє місцезнаходження після переїзду з України

Раніше пара заявляла, що не збирається покидати рідну країну

Таня Пренткович та її чоловік Андрій Гонковський вийшли на зв'язок у соцмережах після заяви про переїзд. Поки блогери та інші користувачі мережі роблять свої припущення стосовно місцяперебування пари, зірка соцмереж повідомила, що наразі знаходиться у Римі.

В Instagram-stories Пренткович показала серію відповідних кадрів, а також зазначила, що відтепер у її блозі буде значно більше контенту з подорожей. "Як же мене наповнюють подорожі, щоразу відчуваю стільки ресурсу і енергії, якою хочеться ділитися! - зазначила Таня, яка ще нещодавно відмовлялася коментувати подробиці стосовно свого життя. – Відчуваю, що тепер буде значно більше тревел-контенту".

Читайте також: Рідна сестра Наташі Корольової, яка підтримує ЗСУ, розповіла про родичів в Україні.

stories Тані ПрентковичФото: instagram

Що стосується Гонковського, то він нічого не сказав про перебування в Італії, однак на своїй сторінці в Instagram зазначив, що життя його родини змінилося, і тепер зміниться і його блог.

"Акаунт зміниться, тому що змінилось життя. Змінився контекст, змінився і я. В один момент все перевернулось з ніг на голову. Потім ще так декілька разів. І все це я буду тут транслювати: щось в більшій мірі, щось в меншій", - написав чоловік.

Окрім того, блогер висловився стосовно припущень юзерів щодо місця перебування їхньої родини. Він не відповів на запитання підписників, де знаходиться, але, коментуючи заголовок про своє перебування на Мальдівах, спростував цю інформацію, а також заперечив і твердження про те, що вони що він з дружиною знаходяться у Португалії.

"Але насправді це пз*ц... Говориш - "через питання безпеки не розголошуємо місце знаходження". І потрібно бути конченими ідіотами, щоб намагатись дізнатись і розповсюдити, де ми знаходимось... – висловився Гонковський. – Заради охоплень і новин. Це стосується як журналістів та коментаторів (які нібито нас десь побачили), так і пабліків, тіктокерів чи блогерів, які репостять якісь новини, чи роблять на цьому контент".

stories Андрія ГонковськогоФото: instagram

Читайте на тему: Має проблеми зі здоров'ям: Андрій Рибак розповів, як Олександр Еллерт виїхав за кордон.

Нагадаємо, про переїзд зірки соцмереж повідомили кількома днями раніше. Вони заявили, що наважилися на це рішення, оскільки після скандальної поїздки на Мальдіви на їхню адресу полилося багато критики. Пара казала, що "з міркувань безпеки" не буде говорити, куди саме хоче перебратися.

Пренткович, відповідаючи на численний хейт заявила, що продовжить "жити своїм життям", а всіх, хто не згоден із її позицією, попросила покинути її сторінку:

"Щодо хейту на моїй сторінці: блокуватиму одразу будь-який хейт та не дозволятиму поливати брудом себе і моїх людей. Хочу бачити навколо себе лише тих, кому близькі мої принципи! Інших попрошу тихенько вийти".

Таня Пренткович і Андрій ГонковськийФото: instagram.com/gonkovskiy

Перший гучний скандал навколо Пренткович та її чоловіка виник у січні, коли у мережі оприлюднили фото пари з відпочинку на Мальдівах. Гонковський поспішив виправдатися заявою про те, що виїхав за кордон "як волонтер", оскільки у той період у нього був запланований благодійний захід у Польщі. За його словами, подію перенесли, у нього з'явилося кілька вільних днів, і через це він вирішив полетіти до рідних на острови.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо