Лайм

Актор "Пригод Електроніка" Торсуєв заявив, що його дружину хочуть ув'язнити в Україні

Російський актор підтримує Путіна

Російський актор-путініст Володимир Торсуєв, який виконав головну роль у фільмі "Пригоди Електроніка", заявив, що його дружині Лілії Гурській загрожує 5 років ув'язнення в Україні.

В інтерв'ю пропагандистським ЗМІ 57-річний "електронік" сказав, що його дружина - громадянка України, яка "на щастя" отримала російський паспорт. Також Торсуєв, який відкрито підтримує вторгнення РФ у нашу країну, пожалівся, що СБУ назвала його "терористом".

Читайте також: Чому Ані Лорак вирішила отримати громадянство РФ і як до цього причетний Кіркоров: ЗМІ розкрили деталі.

Торсуєв з дружиною Лілією ГурськоюФото: kp.ua

Відомо, що Лілія Гурська родом з України, працювала лікарем і доглядала за знайомою актора. Заміж за Торсуєва вона вийшла у 2020 році, ставши його четвертою дружиною.

"СБУ працює, не дрімає – їй вже дали п'ять років в'язниці заочно за те, що вона дружина терориста. Але це ж маячня. У неї там діти, онук у нас там, батько. На похорон матері вона не змогла поїхати, бо її заарештують і посадять у в'язницю. За що? За те, що вона заміжня за Торсуєвим", - обурився путініст.

Володимир Торсуєв разом зі своїм братом-близнюком Юрієм Торсуєвим з 2014 року їздить на окуповані росіянами території України. Під час однієї з поїздок зірка фільму "Пригоди Електроніка" розповідав, що місцеві "здали" їх із братом-путіністом СБУ і вони нібито дивом не потрапили у полон.

Фото: instagram.com/shoubiz_naiznanku

У 2018 році брати Торсуєви були внесені до бази "Миротворець" за свідоме порушення кордону України та участь у антиукраїнських пропагандистських заходах.

У квітні 2022 року Володимир Торсуєв відкрито підтримав повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

"В Україні ж зараз при владі виявилися справжні фашисти, сволота. Ми з братом бачили, що творили українські військові. Якби мені зараз дали в руки автомат, я був би в перших рядах тих, хто захищає Донбас. Але мені вже через вік не дозволять", - заявляв путініст.

Фото: instagram.com/torsuevy

Раніше СБУ оголосила заочну підозру російському актору з "Бандитського Петербурга" Дмитру Пєвцову.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці