Лайм

Там зараз не до пісень: Лоліта пояснила, чому не їздить на Донбас розважати окупантів

Артистка згадала свого колегу-путініста Кіркорова

Співачка Лоліта, яка нещодавно похвалилася розміром пенсії у РФ, відмовилися їхати на тимчасово окупований Донбас виступати перед російськими військовими. Свою відмову вона пояснила заявою, що не хоче, аби це виглядало "як піарний хід" на тлі скандалу з "голою вечіркою".

Російським ЗМІ зрадниця сказала, що не буде слідувати прикладу Кіркорова, який, навпаки, поспішив з поїздками на окуповані території, щоб відбілити репутацію, повернути любов публіки і кремлівської влади. Тим часом Мілявська каже, що не бажає бути тією, хто намагається повернути прихильність "будь-якими способами".

Читайте також: Звинувачувала Майдан і "бандерівців": акторка "Слуги народу" Рєпіна обурила заявами щодо України.

Лоліта народилася у місті МукачевоФото: instagram.com/lolita_milyavskaya60

Цікаво, що напередодні такого рішення виконавиця записала ціле відеозвернення, у якому нагадала про "величезний об'єм роботи", зроблений для суспільства Донбасу та Криму. Окрім того, Лоліта зазначила, що не поспішає розважати армію окупантів, оскільки її там не чекають. За словами артистки, російські військові "важко працюють" та "відчувають моральний занепад", і наразі "їм не до слухання пісень".

"Взяла, поїхала навмисне. Щоб що? Мені багато хто пишуть із Донецька та Луганська і військові пишуть і підтримують. А деякі кажуть: "неф*г тут робити. Що це ви пристосувалися їздити? У нас тут не рай на землі, нащо ви їздите? Нам зараз не до пісень", - говорить колишня українка.

Однак уродженка міста Мукачево заявила, що і так вже багато зробила для окупованих РФ територій, і через це в її "патріотизмі" до РФ точно не варто сумніватись. Також вона знову згадала Кіркорова, знову наголосивши, що не хоче слідувати його прикладу і їздити на окуповані Росією українські території, як робила це раніше:

"Філіпом Кіркоровим пишаюся, захоплююсь ним. Ні, я не планую [їхати на Донбас]. Я не вважаю це за потрібне. Я була в Донецьку та в Луганську. Мене не можна звинуватити у тому, що я не їздила. Я не хочу, щоб це виглядало навмисне".

Читайте на тему: Російський продюсер втік за кордон і назвав себе українцем: все через мову.

Івлєєва, Собчак та Лоліта на "голій вечірці"Фото: instagram.com/star_novosty

Нагадаємо, російські зірки, серед яких і колишні українці, наприкінці грудня минулого року втрапили скандал через участь у "голій вечірці", організаторкою якої була блогерка та ведуча Настя Івлєєва. Присутні мали прийти у відвертих вбраннях або й взагалі мінімальній кількості одягу.

Російські активісти, блогери та депутати Держдуми обурилися, закликавши притягнути до відповідальності і учасників, і організаторів. Через це Лоліта, Кіркоров, одесит Джиган та інші артисти "потрапили в немилість": їхні концерти почали скасовувати, ефіри вирізати та відміняти участь у інших запланованих заходах.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації